NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

8e trainingsweekend BC Oudegem - nu inschrijven


Op 23, 24 en 25 augustus 2013 organiseert BC Oudegem zijn 8e trainingsweekend. Het wordt zoals steeds een gezellige, plezante maar intensieve voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit jaar gaat het weekend door in het Provinciaal Sport-en Recreatiecentrum De Nekker in Mechelen.

Maximaal aantal deelnemers: 40
Kostprijs: 130 euro, leden van BC Oudegem betalen slechts 105 euro. Hierin inbegrepen zijn alle trainingen, maaltijden op zaterdag en zondag, gebruik van shuttles, water en fruit tijdens de trainingen.

Trainers: Leonard Van Velzen, Aad Van Zeijl

Leonard neemt al voor het derde jaar onze groep onder zijn hoede. Dat hij een toptrainer is wisten wij al. Dat is nu ook over heel Nederland geweten. Afgelopen seizoen beleefde hij ongetwijfeld het hoogtepunt in zijn carrière door met zijn team DKC de finale van de Nederlandse competitie te halen.

Aad Van Zijl mistte nog geen enkel trainingsweekend en behoort stilaan tot het meubilair van ons trainingsweekend. Hij bewijst dat je geen grote woorden nodig hebt om goeie trainingen te geven. Aad is teven kinesist en gespecialiseerd in core stability. Daarnaast zorgt hij voor al je kwaaltjes en pijntjes die de intensieve training met zich mee brengt.

BC Oudegem zoekt nog twee trainers voor zijn trainingen volgend seizoen. Het is onze wens om één van beide of allebei mee te nemen op het trainingsweekend.

Inschrijven doe je via e-mail op info@bcoudegem.be voor 15 juli 2013. Je inschrijving is pas definitief na het betalen van het volledige bedrag op de rekening van BC Oudegem BE32 0012 3688 6002 met vermelding van trainingsweekend + je naam.

Zeker inschrijven!

1 reacties:

Roel van heuckelom zei

leuke trainers ...