NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Competitietrainingen seizoen 2013-2014

Vanaf heden kan je inschrijven voor de competitietrainingen 2013-2014 die tweewekelijks zullen doorgaan op maandag in de sporthal van Appels. In totaal zullen we trachten van september tot eind april 15 trainingen te voorzien. De definitieve kalender hangt van de competitiekalender van de zaalvoetbalclub die de sporthal op de andere weken bezet. Deze sturen we door zodra beschikbaar.

De A-groep wordt geleid door Jonas Maes, B-trainer en B1 speler, en richt zich op de ervaren competitiespelers. Ervaren wil in dit geval zeggen, mensen die al veel training kregen in het verleden en/of die alle basistechnieken van het badminton goed onder de knie hebben. In onze club zijn dit vooral B1 dames, A-B1-B2 en enkele C1 heren.

Aan de B-groep zal training gegeven worden door Ellen De Smet, B-trainer, licentiaat LO en B1 speelster. In deze groep komen de beginnende competitiespelers terecht of de competitiespelers die nog niet veel training hebben gekregen in het verleden. Hier gaat het dan om alle D’s, C2’s, C1, B2 dames en enkele C1 heren.

Wens je toch in een andere groep deel te nemen vermeld dit dan bij je inschrijving. Afhankelijk van het totaal aantal inschrijvingen kunnen we daar dan rekening mee houden. Er wordt wel verwacht dat je de oefeningen met iedereen van je groep kunt afwerken.

De kostprijs van de trainingen bedraagt 45 euro voor alle lessen. Dit komt neer op 3 euro per training. Inschrijven doe je voor 25 augustus op info@bcoudegem.be. Betalen doe je op het rekeningnummer van de club BE32 0012 3688 6002. De inschrijving is pas geldig na betaling van het volledige bedrag. Per groep zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar. Aarzel dus niet om in te schrijven.

0 reacties: