NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G knoopt opnieuw aan met winst

In zijn derde ontmoeting van het seizoen kreeg Oudegem 1G het bezoek van Antwerp 2G, een daler uit 2e liga. Het beloofde geen gemakkelijke opdracht te worden, maar het team was wel gebrand om iets recht te zetten na het gelijkspel tegen Pluimplukkers. We moesten het nog altijd doen zonder de geblesseerde Aurelie en zonder Natasja die in the big Apple vertoeft. Kapitein Gert nam noodgedwongen plaats op de reservebank omdat we nu eenmaal de luxe hebben om een vent teveel te hebben.

In het dames dubbel speelden Nele en Sofie zo voor de eerste keer samen. En dat liep zeer vlot. Sofie stuurde het spel en Nele zette haar brommerke in 3e versnelling om zo richting winst in twee sets te bollen. Het heren dubbel was een leuk kijkstuk voor de supporters. Glenn en Bart konden hun set voorsprong niet vasthouden. In de derde, beslissende set was de spanning te snijden. Het waren uiteindelijk onze mannen die aan het langste eind trokken.

Onze heren mochten meteen een vervolg breien aan onze perfecte start. Geen probleem voor Michiel die relatief eenvoudig Thomas opzij zette. Glenn speelde snel, strak en scherp tegen Steven en gaf hem geen kans in de eerste set. In set twee kwam Glenn wat op achterstand maar deze wist hij toch opnieuw goed te maken. Sterk gespeeld.

Sofie kon in haar enkel voor het winnende punt zorgen. Ze had er duidelijk zin in en de spelvreugde droop er van af. Koppel dit aan het talent van onze super sub en je weet dat het voor de tegenstand moeilijk wordt. Jessie weerde zich kranig maar moest toch het onderspit delven. Nele wou graag voor de 6-0 voorsprong zorgen maar dat lukte jammer genoeg niet. In drie sets moest ze haar meerdere erkennen in Nathalie.

De mixen werden nog gespeeld voor de statistieken. Sofie en Michiel, een duo op 1e liga niveau, wonnen relatief eenvoudig hun wedstrijd tegen voormalig Vlaams kampioen gemengd B1, Thomas en Jessie. Bij Bart en Nele was de scherpte er wat af na het behalen van de winst. Zij moesten de winst laten aan Steven en Karen.

Het volledige resultaat kan je bekijken op deze link:
http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl/sport/teammatch.aspx?id=084E5813-209E-4C61-849B-56FAAB08681C&match=384

0 reacties: