NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Herne 1H - Oudegem 2H: Starten onder een slecht gesternte

We zijn een beetje laat met het verslag over de 1ste competitiematch van onze 2de Herenploeg, maar dat komt ook omdat er weinig te vertellen valt. 7-1 op ons doos, maar 2 driesetters, … de cijfers (http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl/sport/teammatch.aspx?id=084E5813-209E-4C61-849B-56FAAB08681C&match=740) spreken voor zich.

We begonnen al aan de match met 2 opgaves. Nils kon er niet bij zijn omdat hij bijna aan de ketting van het vaderschap ligt, Vincent kon er niet bij zijn omdat hij aan de ketting van de examens ligt. (Verraders, hoor ik dat hier?) We vonden Gert bereid om in te vallen. Lens, ik (Cedric) en Bjorn deden als vanouds mee.

Gert en Lens speelden een goeie match, maar de tegenstander maakte geen fouten. Bjorn en ik maakten geen kans. Ook Gert en ik speelden een goeie match (de cijfers geven een licht vertekend beeld), maar de tegenstander speelde net dat tikkeltje beter. En ook Lens en Bjorn konden geen vuist maken.

Gert werd dan in zijn enkel vakkundig afgeslacht. Ook Bjorn maakte weinig kans. Lens speelde wel een goeie enkel, wist de 1ste set te winnen, maar zijn tegenstander won de 2de. In de 3de set verstuikte Lens zijn enkel (maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het kalf dan al half verdronken was), speelde de set toch nog uit, maar wist dus niet te winnen. Alleen ik kon een match winnen (waar gaan we dat schrijven?), maar de match zal niet herinnerd worden omwille van zijn hoogstaande niveau.

Afsluiten deden we in een plaatselijk café, met frieten! De après was beter dan de match zelf, vanuit ons standpunt toch. Altijd leuke momenten met de mannen van Herne, zeker als ze op frieten blijven trakteren.

Volgende match is tegen Merchtem, daar zullen we toch beter voor de dag moeten komen. Herne speelde alleszins als een titelkandidaat

Cedric

0 reacties: