NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 4H op titelkoers

Oudegem 4H nam het op tegen de leider Eikenlo 2H. Inzet was de 1ste plaats in het klassement. Oudegem 4H begon het beste aan deze belangrijke ontmoeting. De 1ste dubbel (Kris en Davy) werd wel heel vlot gewonnen. De 2de dubbel (Paul en Eddy) ging iets moeizamer, maar dankzij hun enorme ervaring werd ook deze binnengehaald. Na 2 dubbels stond er een mooie 2-0 op het scorebord. En Oudegem 4H bleef op dreef want ook de 3de (Paul en Davy) en de 4de (Kris en Stijn) dubbel werden vlotjes gewonnen. Na de dubbels stond het onverhoopt 4-0 in ons voordeel. Een punt hadden we al, maar daarvoor waren we niet gekomen. Alleen de overwinning telde.

Davy en Kris wonnen beiden de 1ste set van hun enkelwedstrijd, maar kregen het daarna moeilijker wat resulteerde in setverlies in de 2de set voor beiden. Davy bleef onder zijn niveau spelen en verloor ook de 3de set. Kris daarentegen toonde veerkracht en won de 3de set in de verlenging met 23-21. Het verlossende 5de punt was binnen. Stijn en Eddy namen de laatste 2 enkels voor hun rekening. Stijn speelde verdienstelijk, maar kwam net te kort. Eddy begon sterk en het was duidelijk dat hij zich amuseerde op het plein. Jammer genoeg begon zijn rug op te spelen en kon hij zijn niveau niet aanhouden wat resulteerde in een verloren 3-setter.

Dankzij het sterke dubbelwerk en de knappe vechtlust van Kris in zijn enkel ging Oudegem 4H verdiend met een 3-5 overwinning gaan lopen in Eeklo en staan ze nu op kop in de rangschikking. Als iedereen op dit niveau blijft spelen zit de titel er zeker in.

Een trotse ploegkapitein (Davy)

0 reacties: