NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Billijk gelijkspel voor Oudegem 1G

Oudegem 1G trok naar het veld van Drive 1G om daar de 189e onderlinge derby te spelen. De tijden dat er met getrokken messen werd gestreden ligt al geruime tijd achter de rug. Oudegem 1G zou bij winst mathematisch zeker zijn van het behoud. Drive staat slechts een plaatsje achter ons in het klassement maar is nog steeds verwikkeld in de degradatiestrijd.

De avond begon desastreus voor ons team. Bart en Gert kregen geen deuk in een pakje boter geklopt en hun tegenstanders Steve en Sven speelden meer dan behoorlijk. De eerste set werd roemloos verloren. In de tweede set speelden goed en konden we het laken naar ons toe trekken. In de derde set ging de foutenlast opnieuw de hoogte in en Sven en Steve konden verdiend winnen. Onze dames maakten het ook spannend. Zij wonnen uiteindelijk met 21-19 in de derde set.

In de enkelspelen mocht ik het opnemen tegen Sven tegen wie ik al meerdere malen vrij eenvoudig won. Sven is echter al geruime tijd goed aan het spelen en dat mocht ik ondervinden. Ikzelf haalde niet mijn niveau van de overige competitie matchen en verloor in drie sets. An bood hevig weerstand aan Els Papegaey maar kon net geen 3e set uit de brand slepen. Eén van de verrassingen van de avond was ongetwijfeld het verlies van Isabelle tegen invalster Ellen. Bart won op een rustige wijze van Steve.

Winnen kon al niet meer dus zouden we onze achterstand moeten wegwerken in de mixen. Bij Bart en Isabelle lukte dit aardig. Zij wonnen vlot van Steve en Els. An en ikzelf namen het op tegen Sven en Ellen. Een lichte voetblessure hinderde belette mij om voluit te spelen. We waren dus aangewezen op aanklampen en vechtbadminton. Uiteindelijk konden we in de derde set een kleine achterstand toch ombuigen in winst.

Het was zo één van die avonden dat er weinig lukte bij ons. Matchen die we dachten te winnen gingen verloren. Al gaan de credits ook naar onze tegenstander die het ons zelfs zonder zijn sterkste dames knap lastig maakte. Met 2x winst met 21-19 in de derde set komen we zelfs goed weg.

0 reacties: