NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 5G verliest van leider Nilston

Omdat Koen niet kon meedoen en omdat het tegen de leider in stand was, vroeg Oudegem 5G aan Lens & Nele om de ploeg te vervolledigen/versterken. Waarschijnlijk kon Oudegem niet aan genoeg volk geraken om om 10u 's ochtends aan te treden in Erpe-Mere: de wekker ging nogal vrij vroeg af.

Lens dacht dat zijn schouder wel al zou hersteld zijn na het zware weekend vorige week, maar ondervond onmiddellijk heel wat last in de heren dubbel. Hij en Chris verweerden zich nog, maar de derde set was er teveel aan. Een ander scenario vond plaats bij de dames: hoewel ze stevig de boot ingingen de eerste set, herpakten ze zich volledig en kaapten de 2e en 3e set weg. 1-1

De heren enkel van Lens was er een om snel te vergeten. Omdat hij zich niet wou gewonnen geven en nog een mix wou spelen, gaf hij niet op (misschien beter wel gedaan)
de tegenstand speelde echter vriendelijk met hem mee en liet hem toe enkel slagen te doen die niet echt belastend waren. Zo kwam het nog vrij spannend tot 19-21 verlies in de tweede set. Maar Lens was vooral blij dat het in 2 sets over was. De enkel van Chris was zo nog meer een om te vergeten waarbij Chris het terrein verliet na een discussie in de 3e set en het ongepaste taalgebruik van diens tegenstander.
Ook Nele had in de enkel haar dag niet en kwam pas laat in de 2e set op gang, waarbij het kalf eigelijk al verdronken was.
Bij al die miserie zou je de prachtprestatie van Veerle nog bijna vergeten! Ze dweilde met haar C1-tegenstander de vloer aan en liet met haar befaamde discomoves nog hoop bij de 5e gemengde: 2-4, de mixen moesten zorgen voor een redding

Zelfs met een kapotte schouder is Lens nog vrij goed in het mixen. Met een dame als Sylvie die op volle toeren is kon het dan ook niet mislopen. Vingers in de neus, met 1 arm en volle galet tegenwind: 21-6 en 21-15, het was snel geklaard
Jammer genoeg was het even snel geklaard op het andere plein: Veerle en Chris verloren vrij snel hun mix tegen een sterke tegenstander.

Zo moet Oudegem 5G hun meerdere erkennen bij de huidige leider. Het was een bewogen ontmoeting, maar de overheersende gedachte was: "Revanche na nieuwjaar :-)"

0 reacties: