NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Finale voor Glenn en Gert in Antverpino

Op het traditioneel sterk bezette tornooi van Antverpino zorgden Glenn en Gert voor een kleine verrassing door in het heren dubbel B1 de finale te bereiken. Op hun weg naar de finale versloegen oa het 2e reekshoofd en de geöliede machine Basteleyssens - Vandenbrande. In de finale waren het nr 2 en 4 van de B1 ranking, Khang Le en Tom Thierens te sterk.
In het heren enkel B1 ging het onze heren minder goed af. De loting was niet iedereen gunstig gezind en iedereen (Nils, Michaël, Gert en Glenn) verloor in de eerste ronde. In het heren dubbel verloren Nils en Michaël tegen het jonge Oost-Vlaamse koppel De Bruyne - Vandersypt. In het gemengd dubbel verloren Natasja en Gert in drie sets van Lauwers - Meerhout. Natasja was ook nog actief in het dames enkel B2. Een hongerklop zorgde ervoor dat ze een 11-4 voorsprong in de derde set van de eerst ronde vakkundig verspeelde.
In het heren enkel C1 was het uitkijken naar de prestatie van Jurgen. Een blitsstart in de eerste set resulteerde jammer genoeg niet in matchwinst. Eveneens exit in drie sets.

In het dames dubbel C2 kenden Brenda en Nathalie niet hun beste dag. Ze verloren in drie sets. Brenda probeerde dit verlies goed te maken in het enkelspel. Dit lukte vrij aardig. Ze won haar eerste 2 wedstrijden na sterk spel en mocht aantreden in de halve finale van het enkel C2. Daarin moest ze haar meerdere erkenning in een sterke tegenstandster.
Ook nog het vermelden waar zijn de prestaties van Glenn's wederhelft, Justine, die het dames dubbel B1 op haar naam schreef en de finale van het gemengd dubbel B1 verloor in drie sets.

0 reacties: