NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

2 finales en een 2e plek in Tielt

Geen overwinning op het tornooi van Tielt, wel enkele mooie prestaties. In het heren dubbel C1 speelde Davy de schouder zorgen volledig naar huis. Samen met Tim Van Den Berghe bereikte Davy de finale. Hierin moest het geroutineerde duo nipt de duimen leggen.

In het dames enkel D bereikte Brenda na 2 overwinningen de finale. Hierin moest ze voor het 2e tornooi op rij haar meerdere erkennen in Belgisch kampioen -11, Marlies Nolf. Nog geen C2 voor Brenda, maar veraf is het hoger klassement niet meer. Dat bewees ze ook door in het dames dubbel C2 samen met Elke sterk te presteren. Nipt verlies tegen de winnaar en enkele andere goeie wedstrijden. Elke was goed in vorm want samen met Gorik wonnen ze hun poule in het gemengd dubbel C2. In de kwartfinale verloren ze met 21-19 in de derde set na een onfortuinlijke netbal.

Deze keer geen overwinning voor Nele in de B2 reeks. Ze koos er voor om enkel te dubbel samen met Debbie. Niet zonder succes want slechts enkele puntjes scheidden hen van de overwinning. Drie poulewedstrijden werden gewonnen en de beslissende werd met 21-19 in de derde set verloren. Ook Lens brak deze keer geen potten. Samen met Iwan strandde hij in de poules van het heren dubbel B2.

In de B1 reeks waren Glenn en Cedric goed op weg om hun poule te winnen, het zweet van Cedric besliste er echter anders over. Ligamenten van de knie uitgerokken, over & out voor het Oudegemse duo.

Graag delen we ook mee dat het prijzengeld in Tielt echt de moeite is. Samen met de nieuwe zaal die er volgend jaar zal staan is dit nog een reden om even de grens richting West-Vlaanderen over te steken.

1 reacties:

Anoniem zei

Bedankt voor de mooie publiciteit voor ons tornooi ! Jullie zijn opnieuw van harte welkom ! BC Tielt