NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Ruime winst voor Oudegem 1G

In het kader van het behoud was onze uitwedstrijd in Drive één van de belangrijkste van het seizoen. Uit de eerste zes wedstrijden van het seizoen sprokkelden onze buren slechts 2 punten. Wij stonden daar 3 punten voor. In de heenronde pakten we onze enige winst thuis tegen een verzwakt Drive. Drive kon dit keer opnieuw niet rekenen op de geblesseerde Sven van Nuffel. Hij werd in de dubbels vervangen door Thierry De Decker, die graag nog eens tegen zijn leerlingen wou spelen ;). Wij moesten het doen zonder Bart. Hij vond de verplaatsing van 200 meter richting sporthal te ver.

Na de dubbels stonden we 0-2 voor. Al moeten we er bij zeggen dat het evengoed omgekeerd had kunnen zijn. Glenn en Gert gingen als een wervelwind van start en wonnen de eerste set met 21-5!. De tegenstand was nu opgewarmd, wij gingen minder goed spelen, maakten fouten en verloren het vertrouwen. Bye bye tweede set. Geen beterschap in de derde set. Gelukkig sloeg onze tegenstander de pluim vrij veel nipt buiten en pakten we alsnog de winst. Bij onze dames liep het ook niet fantastisch. Ook zij wonnen de eerste set vrij eenvoudig. De tweede set ging verloren ondanks de gedreven aanmoedigingen van onze hevigste fan, Koen. Pas toen de eindmeet in zicht kwam en het verliesspook opdook begonnen onze dames weer gas te geven. Dat volstond voor winst.

In de enkels was er enkel strijd bij de dames. Drive lijkt bij de heren niet meer te geloven in hun kansen. Steve maakte nooit een vuist tegen Gert wat zorgde voor eenvoudige Oudegemse winst. De tweede enkel werd door Glenn gewonnen tegen Axel, de immer sympathieke C1 die bereid werd gevonden een enkeltje te spelen. Meer strijd bij de dames dus. Natasja nam revanche voor haar verlies tegen Els uit de heenronde. De oudste van de Ledegen's liet de laatste binnenrollende pluim buiten vallen en pakte de winst in drie sets. Goed gezien, euh gedaan! An begon gemotiveerd aan haar enkel tegen Ellen. Deze bleek echter te sterk voor An, vooral in de tweede set speelde Ellen een versnelling hoger.

De mixen werden voor één keer louter voor de statistieken afgewerkt. Glenn en Nathalie wonnen wel heel eenvoudig van Steve en Marijke. Merkte ik daar een lach bij Glenn? Natasja en Gert hadden het lastiger tegen Thierry en Ellen. Toch werd er in twee sets gewonnen.

1-7 winst voor Oudegem 1G. Door deze overwinning lijkt het behoud bijna zeker en kunnen de resterende zes wedstrijden zonder stress aangevangen worden.

0 reacties: