NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Loting Vlaamse kampioenschappen

Afgelopen week werd er geloot voor de Vlaamse Kampioenschappen. Van BC Oudegem zien we 8 spelers verschijnen op de tabellen. Even veel supporters reizen volgend weekend mee af naar het Limburgse Overpelt.

Heren enkel:
Lens krijgt als B2 onmiddellijk 3e reekshoofd Wout Naessens voorgeschoteld. Nils mag het opnemen tegen de sterke Limburger Jan Declercq. Ook Michaƫl heeft geen goeie loting. Hij treft 10e reekshoofd, Laurens Pluquet. Gert, zelf 14e reekshoofd, treft Bavo Smets, in een ver verleden nog Belgisch kampioen bij de jeugd. Glenn heeft met de onbekende Floris Van Brabant de gemakkelijkste tegenstander.

Dames enkel:
Alleen Nele treedt aan in het dames enkel. Geen geluk met de loting want ze treft onmiddellijk 1e reekshoofd Liese Vandersmissen. Aan Nele om haar visitekaartje af te geven.

Heren dubbel:
Gert en Glenn, 8e reekshoofd, nemen het op tegen Kasper Betrains en Francois Janssens, Nils krijgt samen met Marc De Punt, Laurens Pluquet en Maxime Arnalsteen vorogeschoteld. Lens en Iwan mogen het opnemen tegen Peter Swijsen en Kenneth Verboven.

Dames dubbel:
Natasja en Marleen mogen het opnemen tegen de Limburgse talenten Ann Knaepen en Joni Vannesch. Nele neemt het samen met Debbie Keizer op tegen de ervaren Petra Vanlaer en Nicole Hermans.

Gemengd dubbel:
Alweer geen geluk voor Lens en Nele. Hen wacht topfavoriet en 1e reekshoofd Tom Thierens en Wendy De Greef. Gert en Natasja hebben een betere loting. Zij treffen de jeugdige Maxime Arnalsteen en Ann Knaepen.

Geen geluk voor Lens en Nele bij hun eerste deelname aan het Vlaams kampioenschap dus. Vooral Glenn en Gert mogen relatief tevreden zijn met hun loting.

De volledige loting kan je hier bekijken.

0 reacties: