NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G laat punten liggen in Gentse

Afgelopen zondag trok Oudegem 1G naar het veld van Gentse 1G. We probeerden ons resultaat van de heenronde (4-4) te evenaren maar dat liep niet zo vlot.

In het herendubbel gingen Gert en Bart nog zeer goed van start. In geen tijd was de eerste set gewonnen. De tweede set werd nipt verloren. In de derde set stonden we steeds enkele puntjes voor. Deze voorsprong gaven we niet meer weg. Bij de dames liep het minder goed. In de eerste set was het nog spannend: 22-20. In de tweede set was de veer snel gebroken.

In de enkels lieten we de nodige punten liggen. Glenn speelde erbarmelijk tegen Steven Verbruggen. Op een overwinning durfden we niet hopen maar een beetje tegenstand geven, dat had toch moeten lukken. De vertrouwensdip in het enkelspel van Glenn is duidelijk nog niet voorbij. Bart dacht de wedstrijd tegen Christoph De Haene rustig naar zijn hand te kunnen zetten. In de eerste set lukte dit nog aardig. In de tweede set liep het voor geen meter meer en ook in de derde set kwam er geen beterschap. Deze wedstrijd had Bart moeten winnen.

Bij de dames zagen we opnieuw een Nathalie met veel strijdlust. Ze speelde voor wat ze waard was tegen Veronique maar verloor toch. Hadden de pluimen iets meer binnen gevallen dan zat er zeker meer in voor Nathalie. In de heenronde won An nog vlot van Sarah. Deze keer waren de rollen omgekeerd. An kon geen vuist maken en ging vrij zwaar ten onder. Speelde het thuisvoordeel zijn rol?

5-1 achter, kalf verdronken. De mixen die vlot werden gewonnen waren enkel nog voor de statistieken. Dit was een verlies dat er geen had moeten zijn.

0 reacties: