NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 3H krijgt pijnlijk verlies te slikken

Oudegem 3H moest het vrijdag opnemen tegen Smash 4 Fun 1H. Deze laatsten konden reeds een mooi gelijkspel weerleggen tegen de huidige leider Drive. 3H kon hier een goede zaak doen met een overwinning, maar wist dat het niet makkelijk ging zijn.

Over de ontmoeting kunnen we heel kort zijn. Als het in de dubbels 2-2 staat, weet je met de derde herenploeg dat een overwinning ver weg lijkt. De gedrevenheid van Smash For Fun en het ongeïnspireerd spel van 3H zorgde er snel voor dat de bordjes in het voordeel hingen van S4F. Enkel Bart kon in 3 sets zijn enkel winnen. Lens kreeg een pandoering van jewelste in de 2e set en lijkt zijn vertrouwen in het enkelspel helemaal kwijt te zijn. Jan en Koen kregen het ook niet onder de markt en met een 5-3 verlies werd de bezoekende ploeg door de sneeuw huiswaarts gestuurd.

Hierdoor komt Drive met 1 punt voorsprong aan de voorlopige leiding. Het is aan 3H om het spelniveau serieus op te krikken en Drive te verslaan wil het nog aanspraak maken op de felbegeerde titel!

0 reacties: