NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Te zwaar verlies voor Oudegem 1G

Oudegem 1G kreeg afgelopen zondag het bezoek van de ongeslagen leider Royal Antwerp 3G. Omdat An niet kon meespelen en Natasja hinder ondervond van een kuitblessure werd Nele opgetrommeld om ons team te versterken.

Na de dubbels stonden we 0-2 in het krijt. Onze heren Bart en Glenn trachtten aan te knopen met hun goeie dubbelprestaties van 2 seizoenen geleden. In de eerste set liep het nog stroef. In de tweede set werd echter orde op zaken gezet. Zoals vaak wordt de 3e set dan een thrillertje. Onze mannen stonden telkens 1 puntje in het krijt en dat kleine kloofje kon jammer genoeg nooit gedicht worden. Nele en Natasja spelen samen bij de eerste dames en werden daarom als dubbelkoppel uitgespeeld. Een goeie zet zo bleek want beide dames verrasten door de eerste set af te snoepen van Nathalie en Karen. In de volgende sets ging de tegenstander iets beter spelen en kwamen onze dames net wat te kort. Toch goed gespeeld.

In het enkelspel probeerde ikzelf, Gert, Steven Vermeulen zijn eerste verlies van het seizoen aan te smeren. Steven staat echter al een gans seizoen goed te spelen dus dit was geen eenvoudige klus. Ik vocht voor wat ik waard was en speelde een goeie wedstrijd maar kwam toch telkens een tikkeltje te kort. Glenn heeft weer vertrouwen om te enkelen en dat konden we zien aan zijn prestatie tegen Tom. In de eerste set liep het gesmeerd en won Glenn vlot. Na een dipje in set 2 en het begin van de derde set wist Glenn zich te herpakken en alsnog het laken naar zich toe te trekken.

Nathalie kon in haar enkel tegen Karen nooit een vuist maken. Kort verlies in 2 sets. Nele bewees in haar enkel een goeie aanvulling te zijn voor de eerste gemengde ploeg. In haar gekende stijl en met een rugzak aan vechtlust dwong ze bijna een 3e set af tegen ex A-speelster, Nathalie Van Bogaert.

De gemengde wedstrijden deden er niet meer toe maar toch werd er nog hevig strijd geleverd. Bart en Nathalie dwongen het geroutineerde duo Steven en Nathalie tot 3 sets maar kwamen toch weer te kort. Bij wijlen liet Bart toch weer zien dat er aan hem een echt mix talent verloren is gegaan. Natasja en ikzelf speelden een intensieve wedstrijd tegen Yves en Karen. De eerste set ging nipt naar ons, de tweede was een nipte overwinning voor onze tegenstanders. In de derde set bleef de wedstrijd spannend. Beide partijen kregen verschillende matchpunten maar geen enkel werd verzilverd. 29-29 gelijk en toen ging den Antwerp met het beslissende puntje lopen. Pijn!

De 1-7 score was overdreven. We speelden verschillende goede en spannende wedstrijden. Antwerp is door deze overwinning nu definitief op weg naar de titel.

0 reacties: