NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Het Malmedy effect op de Ros Beiaard Badminton Cup

Toen bij onze club het idee ontsproot om een BBAC tornooi te organiseren, nu ongeveer 5 jaar geleden, hadden we als grote voorbeelden de tornooien van Oostende en Malmedy. Het organiseren van een sterk bezet tornooi waar spel en plezier hand in hand gaan. Net als de ondertussen ter ziele gegane tornooien van Oostende en het nog steeds fantastische, maar bedenkelijk georganiseerde, Malmedy, zorgen we voor grote tabellen, internationale deelnemers, overnachtingsmogelijkheid en een knaller van een fuif.

In onze zoektocht naar verbeteringen en groei starten we dit jaar ons tornooi op vrijdag. Dat kon je al lezen in een vorig bericht. Omdat de stad Dendermonde niet de grootste toeristische trekpleister is, is het aantal beschikbare bedden in de Ros Beiaard stad eerder beperkt. Daarom gingen we op zoek naar een mogelijkheid om iedereen die wil blijven overnachten een slaapplaats te geven. En toen kwamen we opnieuw terecht bij onze helden van Malmedy. Daar is het kamperen rond de sporthal reeds jaar en dag het succesverhaal van het tornooi. Een recept dat wij graag willen kopiƫren.

Vanaf dit jaar is het bijgevolg toegestaan om je eigen tent mee te brengen en te kamperen op het daarvoor voorziene grasplein naast het sportcomplex in Sint Gillis Dendermonde. Een staanplaats zal je daar 0 euro kosten en sanitair zal voorzien worden. In april heb je natuurlijk geen tropische temperaturen. Neem gewoon enkele extra dekens mee om je te verwarmen. Bekijk het ook positief. Na een nachtje dansen op onze 'Players Party' kan je uitslapen zonder wakker gemaakt te worden door de verzengende hitte die een tent in de zon produceert.

0 reacties: