NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Danlie 1G - Oudegem 3G

Omdat Davy forfait gaf voor de wedstrijd tegen Danlie (polsblessure) & Katrien de kleuren van Oudegem moest verdedigen tegen de dames van Wit wit, was het aan Petra, Brenda, Jan en mezelf om de uitwedstrijd tegen Danlie tot een goed einde te brengen.

De dames dubbel ging zonder veel problemen naar onze kant. Petra en Brenda zijn goed op elkaar ingespeeld en dat toont zich op het veld. Bij de heren ging het wat stroever: te laks spel van mezelf, veel rechtstreekse fouten langs beide kanten. het werd uiteindelijk een driesetter waarbij in de derde set het niveau van Oudegem eindelijk op gang begon te komen en het laken naar zich toe trok.

In de enkels mocht Petra enkelen tegen Dannie. geen gemakkelijke klus zo bleek, want Petra had aan haarzelf een extra tegenstander. De moed bij elkaar geraapt en niet opgegeven gaf Petra op het einde van de derde set haar tegenstander het nakijken. Intussen had ikzelf ook een driesetter gespeeld tegen Michel. De eerste set maakte Michel de punten voor mij, de tweede set gaf ik die terug aan Michel. In de derde set leek het kalf verdronken toen ik 12-18 achterstond, maar in echte Nele Guns-stijl gaf ik de moet niet op en won punt na punt tegen Michel die steeds minder zeker van zijn stuk werd. De ontlading bij 21-19 winst was groot.

Jan had het niet onder de markt tegen de C2 die Danlie liet opdraven ter vervanging van Jordy. hij kon in 2 sets geen antwoord vinden op het badmintongeweld en maakte zich lastig over zijn eigen foutenlast. Tenslotte speelde Brenda een uitstekende wedstrijd tegen Kitty en bracht zo vrij snel de zekerheid van Oudegemse winst.

de mixen werden gespeeld voor de statistieken, maar beide ploegen wilden niets afgeven. Jan had nog iets goed te maken na zijn enkel en speelde een heel secure wedstrijd met de mixrots in de branding Petra. De tegenstanders verlieten kansloos het plein. intussen waren Brenda en ikzelf verwikkeld in een derde set tegen Jordy en Peggy. Een hoge (opslag)foutenlast gaf ons nooit een kloofje en Jordy stuurde de pluimen goed van links naar rechts. met een nipte 19-21 won Danlie zijn 2e wedstrijd van de avond, welke zeker niet onverdiend was.

6-2 in het voordeel van Oudegem, een mooie aanloop naar een potentieel beslissende wedstrijd tegen 4Ghent volgende week! Hopelijk spelen ze daar met betere shuttles, want na de Carlton GT3 en Forza 2000 hoop ik dat we toch het ergste al gehad hebben

0 reacties: