NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 3D behaalt een mooie overwinning in Wetteren

Stand van zaken voor aanvang van de competitie zondagavond: Ellen out met schouderblessure, Brenda out met gekneusde teen, Isabel half ziek, Petra net herstellend van ziekte, maar gelukkig waren Femke en Marlies helemaal in orde.

Isabel en ikzelf namen de 1e dubbel voor onze rekening. Hoewel de tegenstand sterk was en de shuttles (Yonex Aero Club 5) niet van de beste kwaliteit waren, speelden we een solide wedstrijd en haalden de winst vrij vlot binnen. Femke en Marlies zaten ondertussen al terug op de bank; zij hadden de 4e dubbel snel en zonder enige problemen binnengehaald.
Vervolgens speelden Femke en ikzelf de 2e dubbel. Femke zette hier ineen zeer sterke prestatie neer! Hoewel de meeste shuttles haar richting uitvlogen, liet ze zich niet kennen en haalde ze de ene pluim na de andere terug, om deze om te zetten in mooie punten. Winst bleef dan ook niet uit! Ook Marlies en Isabel wonnen hun dubbel, heel overtuigend zelfs, maar Marlies klikte wel haar voet om.

4-0 na de dubbels, dat gaf toch een zeker vertrouwen om de enkels aan te vangen.

Ikzelf startte tegen Sabine, een oude bekende vanuit de mixcompetitie. Toen was het een spannende wedstrijd en het beloofde weer dezelfde kant uit te gaan. De 1e set kwam ik vrij snel achter, maar slaagde erin deze achterstand weg te werken en gelijke tred te houden. Gelukkig besloot Sabine op 27-27 twee keer na elkaar in het net te slaan en zo werd toch vermeden tot 30 te spelen. De 2e set gaf ik weg, dus moest een 3e set uitsluitsel brengen. Daarin werd even hard gevochten als in de 1e, maar nu slaagde ik er in een kloof te slaan die Sabine niet meer kon dichten.
Naast mij speelde Isabel haar enkel. Met veel gevloek en nog meer gehoest zag ze haar 1e set verloren gaan. Ze was echter vastbesloten niet op te geven en trok de 2e set naar zich toe. Isabel was nu helemaal op dreef en won de 3e set vrij eenvoudig.
Ondertussen had Marlies besloten haar 3e enkel niet te spelen, wegens een toch wel zeer pijnlijke voet.
Femke mocht dus afsluiten en maakte er een ongemeen spannende wedstrijd van. Set 1 werd gewonnen door Femke, set 2 ging naar de tegenstand. De 3e set werd een thriller, die uiteindelijk verloren werd met 22-20. Toch mag gezegd worden dat Femke zondag in goed bezig was!

Winst met 6-2 en volgende stand van zaken: na Ellen en Brenda nu ook Marlies geblesseerd, Petra terug zieker/misselijker dan ervoor, Isabel nog even ziek, maar Femke gelukkig in topvorm! Hopelijk zijn we tegen 13 november weer helemaal hersteld voor de competitie tegen Stekene!

0 reacties: