NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Opleiding wedstrijdleider in Dendermonde

Op zaterdag 19 en zondag 20 november organiseert de Vlaamse Badminton Liga een opleiding wedstrijdleider in Dendermonde. Het hebben van een wedstrijdleider tijdens een competitiewedstrijd is verplicht vanaf 1e provinciale.

Tijdens deze opleiding kom je alles te weten over het verloop van een competitieontmoeting, de formaliteiten, de verplichtingen, de reglementen enzvoort. Heb je verregaande interesse in het verloop van de competitie, ben je ploegkapitein en ben je van plan ooit ploegkapitein te worden dan is deelnemen aan deze opleiding zeer interessant.

BC Oudegem wil aan al zijn ploegkapiteins vragen om deel te nemen aan deze cursus. De deelnameprijs is 25 euro maar wordt volledig door de club betaald.

De opleiding gaat door in de Bert Heuvinckzaal in het CC Belgica. Dit is dezelfde zaal waar onze competitievergadering door ging. Op zaterdag loopt de opleiding van 14u tot 19u en op zondag van 10u tot 14u. Inschrijven kan je tot en met 11 november op info@bcoudegem.be. Wij zorgen er dan voor dat je inschrijving terecht komt bij de VBL. Meer informatie vind je op deze link.

Zeker doen!

0 reacties: