NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 3H verliest derby van't stad

Drive - Oudegem , dat is een derby zoals Duitsland-België. De oosterburen van Dendermonde nemen het dan op tegen het kleine broertje, BC oudegem.
Net zoals onze Rode Duivels, had ook ons ploegje met blessures af te rekenen. Tom & Jan waren niet van de partij, Roel & Bjorn speelden met onstekingremmers, pijnstillers. Enkel Peter & Kevin kwamen blessurevrij aan de start. Een pronistiekje vooraf op Facebook dichtte ons winstkansen toe van 5-3 tot 8-0...

Maar net zoals De Rode Duivels thuis kwamen met een kater vanuit Dusseldorf ging het ook ons team niet voor de wind.
Peter & Roel namen het op tegen Bart & Steve - we rekenden op het talent van Peter maar ons duo was nog niet op elkaar ingesteld, dus verlies in 2 sets.
Peter & Roel herkansten dan tegen Steve & Yves, ondertussen vonden beide tenoren elkaar en werd het laken in 3 sets naar BC oudegem getrokken.
Kevin & vooral Sies warten tegen Yorick & Sam zwak (lees: ronduit slecht) gestart, tot in de 2de set Yorick de tactische blunder maakte door Sies op de vingers te tikken over zijn geroep tijdens de punten. De decibelmeter bereikte echter nog niet het niveau van Sjarapova , Seles of Cé om er maar enkelen te noemen.
De Sies rook bloed en gaf Kevin de duidelijke boodschap geen genade meer te kennen. De winst in 3 sets was dan ook een feit.
Tot slot probeerde Sies nog es de stunt over te doen met Matthias, deze is echter nog op zoek naar de perfectie en wordt soms nog overmand door faalangst.
Alle psychologische raadplegingen ten spijt, ik heb mijn roeping gemist, konden we na 3 sets afdruipen. 2-2 na de dubbels en alles lag nog open...

De eerste 2 enkels gingen vlot naar Drive. Roel werd van kastje naar muur gespeeld door Bart tourné , een populaire gast om mee te enmen op café ...
Kevin deed wat hij kon tegen Yves, maar kwam in beide sets net dat tikkeltje ervaring te kort om het laken naar zich toe te trekken.
Sies nam het op tegen Steve - In het verleden werd mening 3 setter uitgevochten, deze keer draaide het echter uit op een zware pandoering in 2 sets . We moeten natuurlijk Steve wel bedanken voor de hoge foutenlast... ere wie ere toekomt :-). Met 7 punten klopt Sies stilaan terug aan de deur van de B1. Waarom Drive dit talent destijds liet gaan, blijft een raadsel. Matthias kon voor de 4-4 zorgen indien hij kon winnen van Sam De Knop. Helaas was de druk en de foutenlast iets te hoog en op die manier werd het toch nog 5-3 en onze dromen om de eerste punten van het seizoen te pakken worden nog even opgeborgen.

Volgende week dan maar?

0 reacties: