NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G knoopt opnieuw aan met de zege

Oudegem 1G nam het afgelopen zondag op tegen Mintons 2G. Door drie opeenvolgende verliezen was onze eerste gemengde ploeg plots zijn 2e plek kwijt en was degradatie niet meer onmogelijk. In de heenronde verloren we van Mintons 2G en dat zouden we nu moeten rechtzetten. De Mintons was deze keer niet versterkt en onze cap, Gert, was weer van de partij. En Natasja ontbrak bij ons.

In het heren dubbel haalden Glenn en Gert maar een fractie van hun niveau op het VK. Dat was toch voldoende om Wesley en Nicolas af te houden. Onze dames Nele en Aurelie wonnen de eerste set vlot tegen Evy en Angelique. De tweede set werd jammer genoeg verloren en ook in de derde set verloren onze dames nipt. Verliezen in drie sets, het wordt bijna een complex voor onze dames. Gelukkig is het niveau van de dubbel steeds goed, het is dus maar een kwestie van tijd alvorens het tij zal keren.

In de heren enkels kende onze mannen geen problemen. Gert speelde geconcentreerd en foutloos tegen Wesley. Deze kwam nooit in de wedstrijd en moest met zware cijfers afdruipen. Hetzelfde lot was Nicolas beschoren tegen Bart. Al bood Nicolas wel een beetje meer weerwerk. Onzen Bart werd trouwens voor de 2e maal papa afgelopen week. Een toonbeeld van team spirit dat hij nu zijn ploeg opnieuw vervoegd.

In de dames enkels stelden we het gelijkspel veilig. Aurelie liet zien dat ze de laatste weken veel progressie heeft gemaakt en versloeg Angelique eenvoudig. Als Aurelie haar hoofd er bij houdt is ze tot veel in staat. Nele speelde tegen Evy. In de eerste set gaf Nele een voorsprong prijs. Enkele services op de lijn van Evy deden het tij keren. In set 2 bleef Nele, zoals we dat van haar gewend zijn, vechten tot het eind. De match duurde echter 2 minuten te kort want haar come back strandde op 21-19.

In het gemengd maakten Glenn en Aurelie zeer snel komaf met Angelique en Wesley. De wedstrijd leek op een waar smash festijn. Bart en Nele speelden drie sets tegen Nicolas en Evy. Het was duidelijk dat Bart nog iets langer op het veld wou staan dan 4 korte sets. Uiteindelijk besloot Bart toch even het gas te openen om de wedstrijd te winnen. 6-2 en opdracht volbracht.

Door deze overwinning blijven we 3e in het klassement. Als we volgende week thuis kunnen winnen tegen Gentse kunnen we binnen 2 weken in Lokeren in een rechtstreeks duel strijden om de tweede plek.