NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

1e match van het seizoen voor Oudegem 2H


Gisteren stond voor de 2de ploeg van Oudegem de 1ste competitiematch op het menu. De nieuwgevormde ploeg (kapitein Lens, Cedric, Nils, Bart en Peter) mocht het meteen opnemen tegen titelkandidaat Mintons 1H. Mintons verscheen wel niet op volle sterkte aan de ‘service’, sterke man Michiel Polfliet kon niet meedoen. Deden wel mee: Jurgen GabriĆ«ls, Tim Heirman, Wesley Lauwers, Peter Nees (allen B1) en Glenn Tas (C1). Wij waren voltallig.

We trapten af met 2 dubbels. Nils en Lens namen het op tegen Jurgen en Tim. Cedric en Peter mochten Wesley en Peter Nees partij geven. Nils en Lens wisten al zeer snel de 1ste set (met 7) te winnen, toch wel een verrassing. Jurgen en Tim konden wel de 2de set winnen. Maar Nils en Lens herpakten zich goed, en wonnen ook de 3de, spannende, set.
Ondertussen hadden ook Cedric en Peter de 1ste set gewonnen. De 2de liepen de Oudegemnaars constant achter de feiten aan, en die ging dus verdiend naar Peter en Wesley. Ondertussen was er wat animositeit ontstaan tussen de 2 Peters. Periode van de maand, jongens? Of zien jullie elkaar gewoon graag en is dat jullie, onhandige, manier om die liefde te uiten? Wij houden het op het 2de. Ondertussen werd de 3de set aangevangen, Cedric en Peter kwamen nooit meer in de problemen en het stond dus 0-2 voor Oudegem. Een tussenstand die we nooit hadden durven hopen.
In de 3de en 4de dubbel ging het wel stukken minder vlot. Cedric en Bart verloten vlotjes in 2 sets, zonder ooit voet aan de grond te krijgen tegen een sterk spelende Peter en Tim. En ook Lens en onze Peter gingen de boot in, toch iets of wat verrassend, tegen Glenn en Jurgen. 2-2, en dat met de enkels voor de boeg. Dat bleek geen goeie uitgangspositie te zijn.

Bart verloor zijn enkel al heel snel tegen Tim, Lens tegen Wesley en Cedric tegen Jurgen. Het kalf was verdronken. Nils sleepte er wel nog een 3de set uit tegen Peter Nees, maar ook die 3de set was er te veel aan.

6-2 winst dus voor de mannen van Mintons, verdiend gewonnen, denken we zo. En Mintons mag nu toch wel wat meer overtuigd zijn van de titelkansen in plaats van oeverloos te blijven emmeren over ‘het behoud verzekeren’. Bij Oudegem liep het bij momenten stroef, maar er waren ook hoopvolle tekenen. We gaan alleszins met goeie moed naar Opwijk, zondag om 17u! Daar zal wel een beter resultaat neergezet moeten worden, maar we zijn er ook van overtuigd dat dit kan.

0 reacties: