NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Vlotte winst voor Oudegem 3D

De competitiematchen voor Oudegem 3D volgen elkaar nu in snel tempo op. Vandaag mochten we het opnemen tegen de dames van Drive.

Om de bevroren tenen van de ploegkapitein warm te krijgen en omdat we ‘o zo professioneel’ zijn, werden eerst een paar rondjes gelopen. Daarna konden de dubbels van start gaan.
Over de 1e dubbel kan niet veel verteld worden: Isabel en Petra ondervonden geen tegenstand en haalden deze match binnen met een droge 21-2 en 21-7.
In dubbel 4 zagen we toch wat meer rally’s, maar Brenda en Marlies kwamen nooit echt in de problemen. Winst in 2 sets.
Dubbel 2 werd gespeeld door Ellen en Petra. Na een stroeve start kwamen ook zij op dreef en werd ook deze dubbel gewonnen in 2 korte sets.
Ondertussen maakten Isabel en Brenda het wel spannend. Solide spel bij de dames van Drive, nog steeds koude tenen bij Isabel en Brenda die dacht aan het spelen met de barbies zorgden voor spanning tot het einde: winst met 22-20. Tijdens de rust werd even wat spanning losgelaten (met dank aan de plaatselijke fontein) en set 2 kon worden ingezet. Deze begon eveneens gelijkopgaand, maar dan konden onze dames toch een kloof(je) slaan dat niet meer gedicht werd: 0-4 na de dubbels!

Enkel 1 werd door Isabel in een mum van tijd afgerond. Ze had geen moeite met de tegenstand en pakte de winst met tweemaal 21-7.
Ook enkel 2 werd snel afgerond door Brenda. Naar haar mooi geplaatste pluimen kon de tegenstand vaak alleen maar staan kijken: 21-11 en 21-12.
Ellen was ondertussen op van de zenuwen voor haar enkel. Ze kreeg een moeilijke tegenstandster voorgeschoteld, die een stevige clear in huis had. Hoewel ze mooie dingen liet zien, speelde de stress haar teveel parten: verlies in 2 sets.
Een zieke Marlies was ondertussen dapper begonnen aan haar enkel. De twijfel die ze vooraf had, bleek totaal niet nodig te zijn: winst met 21-12 en 21-5! Sterk gespeeld!

1-7 winst, we blijven op dus op schema! Volgende week staan de dames van Lokeren op het programma!

0 reacties: