NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Goesting of niet? ‘t Is maar voor de titel!

Oudegem 4H mocht het vanavond opnemen tegen de 6e lokerse herenploeg voor de titel en het felbegeerde ticketje richting 2e prov. Davy, Kris, Jan, Tim en ikzelf (zeg maar: onze basisploeg) tekenden allen present voor deze belachelijk makkelijke ontmoeting met hetzelfde lokerse 5-tal die we thuis met droge 8-0 cijfers versloegen (zonder onze B2 btw). Peanuts, makkie, gaap, in de saccoche... pfff, moeten we dit nog spelen? Knal gewoon 0-8 op het formuliertje en we drinken er enen op!

Mis poes! Davy en Jan vonden het nodig om hun conditie en kunnen te tonen op het tornooi van Buggenhout. Mooie resulaten van BC oudegem in het mondaine ‘Biggenaat’, dat wel! Jan was, winst in de mix en finale in het dubbel in het achterhoofd, klaar om een fu haifengsken te doen (een duracel konijntje mocht gratis les komen volgen bij onze Jean) en Davy vond zijn niveau ook best wel lekker! De zenuwen gierden echter door onze kelen en zelfs een 2-0 voorsprong na de 1e en 4e dubbel kon geen rust brengen. Davy en ik ondervonden weinig tegenstand in de 1e en ook Kris en Tim wonnen simpel in 2 sets de 4e dubbel.

Davy en Jan verloren, geheel onverwacht, de 2e dubbel. Onze kapitein had niet zijn dagje, zo bleek. Tim speelde ondertussen in zijn enkel Stefaan van het kastje naar de muur. Jan en Kris mochten de 3e dubbel binnenhalen terwijl Davy, niet geïnteresseerd, afgedroogd werd door C1 Kris.

Een 2-4 voorsprong. Gene stress... tenzij je speelt voor de titel natuurlijk! Ik nam het op tegen Manu, terwijl Kris ‘the wall’ mocht enkelen tegen Davy (of was het nu Rik? Drank is den duvel!).

Wat bibberende handjes al niet kunnen doen met een mens... Kris en ik wonnen onze 1e set, maar mooi was het niet. Toen Kris ook zijn 2e set won, was de titel binnen. Ik won nog voor de statistieken. Zo werd het 2-6 voor Aaghem.

Desondanks de winst en de titel smaakte de champieter –ons gesponsord door andré Goutorbe en zonen en Kris- niet 100%. Misschien was het nederigheid, misschien was’t het besef dat het niet goed was, of misschien smaakt de champagne gewoon beter thuis op 6 mei, tegen Danlie! Winst of verlies, het maakt niet meer uit, maar wij willen alvast de puntjes op de i zetten en de hammetjes verorberen in een Aaghemsausje... gekruid met 8-0? Klaarstomen voor 2e, aja!

Met kusjes, jouw kampioenenploeg,

4H!

1 reacties:

Bart (landegem) zei

Mannen nen dikke proficiat met den titel. En voor de kers op de taart: Hamme zwaar op hun doos aub, met dank
:))