NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 3G sterker na verlies tegen 4Ghent

De titel zit er niet meer in voor Oudegem 3G, wegens het verlies in het onderlinge duel moesten we de hoop op de titel loslaten. Wat in het eerste opzicht een serieuze opdoffer van een leuk seizoen leek, draait uiteindelijk uit tot een Oudegem 3G die sterker dan ooit voor de dag komt.

De wedstrijd tegen Danlie Hamme was nog vrij spannend in de heenwedstrijd. Niks van aan in 2012. Sterke dubbels, vernieuwde moed in de enkels & van oudsher zeer sterke mixen klaarden de klus. Enkel Davy diende in verlengingen zijn match in te geven tegen Jordy. Een overtuigende 7-1 winst was het verdiende resultaat.

Woensdag mochten we terug aan de bak, dit keer tegen Wetteren. De dames behouden hun 100% in de dubbels, Lens deed het werk voor Davy in de heren dubbel zodat hij zich volledig kon smijten in de enkel. En Davy vond zijn goesting precies terug in die enkel. We konden terug genieten van het betere smijt & duikwerk. Jan kon jammer genoeg een 14-4 voorsprong in de derde set niet vasthouden en ook Petra moest lossen in de 3e set. Geen schande, tijdens de mixen werd terug orde op zaken gesteld en de Wetterse hoop op een gelijkspel werd snel de kop ingedrukt. Een 6-2 winst op zak en vol vertrouwen uitkijken naar de wedstrijd tegen Drive

Gisteren was het dus Drive 3G die de furie van Oudegem 3G moest ondergaan. Zonder Amy, Rick of Yorick waren het Marijke, Vanessa, Bob & Nick die de oversteek maakten naar ons sportkot. De dubbels waren terug snel geklonken, maar blijkbaar hebben onze dames de dames van Drive nogal doen lopen, want er werd gevraagd om de twee heren enkels te starten zodat de dames konden uitrusten. "Niks van dat" werd er lachend gezegd, maar blijkbaar nam de uitploeg de uitspraak nogal serieus. Lens begon krampen in de benen te krijgen en probeerde de wedstrijd rustig naar zijn hand te zetten. Veel fouten & een gemotiveerde tegenstander gooiden nog bijna roet in het eten, maar gelukkig diende er zich geen 3e set aan. Brenda had wel 3 sets nodig tegen Marijke, maar uiteindelijk stond er toch een geruststellende 4-0 op het scorebord. Was de 8-0 mogelijk?
Davy kreeg de opdracht om moes te maken van de tegenstander en dat motiveerde hem blijkbaar wel. De tweede set gaf hij nog jammerlijk uit handen, maar de derde set kwam er om aan te tonen dat Davy hier de betere was. Katrien kende wat een moeizaam begin, maar al snel kon ze het 8ste punt op haar B2-teller zetten, goed bezig!
En wat kan je meer wensen in je mixploeg? Op de eerste plek de Wetterse finalisten van het GDB2 te zetten en op de tweede plek de winnaars van GDC1, het is een zegen. Nu de 6-0 op het scorebord stond had ik geen twijfels meer dat de 8-0 een feit was. En dik 20 minuten later was het zo ver, de 8-0 was gevestigd, een overwinning die kon tellen!

hop naar zondag, waar we terug aan de bak mogen tegen Shuttle Stars 1G, deze keer wel met Lode. Benieuwd wat het gaat geven!

0 reacties: