NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Over and out voor Oudegem 1H

Een waterkansje op het behoud, dat had Oudegem 1H nog voor aanvang van de wedstrijd. Wij moesten alles winnen en DZ alles verliezen. De eerste opdracht was geen gemakkelijke: winnen van Lokerse. Op het veld van Lokerse kenden we een complete off-day en gingen we met de billen bloot. Vandaag was het tijd voor revanche. Maar die kwam er niet.

Bij Lokerse heerste ook al de einde seizoen stemming. Zij hadden niets meer te winnen of te verliezen. Koppels werden gewisseld en de concentratie was bij enkelen toch net iets minder aanwezig. Wij speelden Gert en Glenn niet samen uit maar telkens aan de zijde van Bart en Michaël. En dat loonde, of toch bijna. Gert en Bart wonnen al bij al vlot van Sander en Buzze. Michaël en Glenn konden het niet afmaken tegen Kasteel en Jordy. In de daaropvolgende dubbels wonnen Bart en Glenn wel weer vlot van Desander en Kasteel. Gert en Michaël konden de defense van Buzze en Jordy net niet kraken. Tweemaal verlies in verlengingen.

In de enkels brachten Glenn en Bart ons snel naar een 4-2 voorsprong. Beide heren speelden degelijk. Maar toegegeven, hun tegenstanders Kasteel en Jordy hun prestatiedrang was niet 100% aanwezig. Gert kon het afmaken tegen Frederic maar faalde. Gert vond geen oplossingen en het geleverde spel was niet goed genoeg. 

Michaël mocht het dan afmaken tegen Buzze. In de heenronde was dit onze enige winstmatch van de avond. Buzze stond echter op scherp. Hij kon nog geen enkel winnen dit seizoen en hij werd door zijn team genoten hard aangemoedigd om zijn balkje op toernooi.nl wat groener te laten kleuren. En dat werkte wonderwel. Al grappend en grollend is Davy het gevaarlijkst. Set één ging dan ook naar de bezoeker. Michaël speelde degelijk maar nam af en toe niet altijd de juiste beslissingen. In set 2 moest Michaël zijn tactiek aanpassen van de ploegmaats en dat loonde. Lange rally's werden gewonnen en af en toe volgde er ook een schitterende drop. Mede door de vermoeidheid daalde het niveau een beetje in set 3 maar verschil werd nooit groter dan enkele punten. Tot de laatste rally bleef het nagelbijten. Op het matchpunt voor Davy haalde Michaël nog alles uit de kast met een duik die eerder in een zwembad thuishoort. Michaël kreeg er geen 10 punten voor maar legde de pluim net over het net. Davy deed dat ook, Michaël kon de pluim toch nog lobben maar Davy maakte het af met een perfect smash. Dik gespeeld van beide heren maar voor Michaël die 4 van zijn 7 gespeelde sets in verlengingen verloor smaakte de nederlaag zuur.

om de traditie verder te zetten, wat hebben we geleerd vandaag?
- We zakken naar 3e liga
- Dit toch wel zuur is
- Zeker omdat het heel leuk spelen is in 2e liga
- De kampioen in 3e niet beter is dan ons (oefenmatchke?)
- We van plan zijn om ons verblijf in 3e tot één seizoen te beperken
- We nog een wedstrijd tegen DZ moeten afwerken
- Daarna nog nog 8 maand moeten wachten om het seizoen aan te vangen
- Nog één jaar en 8 maand moeten wachten om opnieuw in 2e liga te spelen
- Tegen die tijd de cap wel bijna bejaard is
- Iedereen tegen die tijd ook bovenstaande uitspraken vergeten is


0 reacties: