NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Nieuwe vloer... nieuwe regels

Vanaf september verhuizen alle badmintonactiviteiten van onze club terug naar onze vertrouwde sporthal in Oudegem. Een nieuwe vloer dat betekent ook nieuwe wetten, of oude bestaande wetten die vanaf nu beter zullen nageleefd worden. Het niet naleven van de regels kan zorgen voor boetes voor onze club. Bovendien willen we graag de kwaliteit van onze vloer lang behouden. Indien iedereen zijn steentje bij draagt moet dit zeker lukken.

-              Wij vragen aan iedereen om zeker sportschoenen voor binnen te voorzien, dus niet de sportschoenen waarmee buiten gesport wordt.
Zie huishoudelijk reglement:
o             Het betreden van de sportvloer is uitsluitend toegestaan met aangepast schoeisel, dat geen sporen nalaat op de vloer. (Iedereen die de sportvloer betreedt doet dit enkel met ter plaatse omgewisseld schoeisel.)

-              Wij vragen aan iedereen om enkel water te drinken in de sporthal. Als er graag sportdrank of frisdrank gedronken wordt kan dit in de kleedkamer. De sporters dienen alles na de training op te ruimen: flesjes, eten, papiertjes,… zowel in de zaal als in de kleedkamer.
Zie huishoudelijk reglement:
o             De gebruikte ruimten moeten in opgeruimde en nette toestand worden achtergelaten. Papier, plastiek flessen en afval moeten in de daarvoor bestemde afvalbakken worden gedeponeerd.

-              Wij vragen aan iedereen om eigen sportmateriaal op te ruimen na de training, zodat de volgende sporters onmiddellijk van start kunnen gaan. Er zullen nieuwe palen/doelen voorzien worden die met de nodige zorg behandeld dienen te worden.

0 reacties: