NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 3H sleept belangrijk punt uit de brand

Zondag namiddag, - één dag na me te hebben verslapen – was het bijna weer zover … Gelukkig deze keer 2 wekkers gezet en doordat spelen op De Mintons voor mij een thuismatch is, bleef het bij enkele minuten te laat . Schoon volk komt altijd later zeggen ze niet voor niets ….
We moesten aantreden in de arena tegen een zeer jonge ploeg aangevuld met één ervaren rot: Johan Baeyens.
Dubbels:
Bjorn was nog niet goed wakker en de 1e set met Jan ging dan ook verloren.  Maar we herpakten ons , wonnen vlot de 2de en leken het laken naar ons toe te trekken in de 3de set (18-13) toen plots niets meer lukte, foute belissingen werden genomen,… gevolg 21-19 verlies.  Gelukkig hoorden we aan de andere kant Davy / Tom victorie kraaien na een zeer degelijke wedstrijd . 1-1 dus.
Tom zette daarna met Bjorn zijn goede vorm van de dag verder en deze tandem won vlot in 2 sets van Bram / Jesse. Minder goed verging het onze gladiatoren op het andere terrein. 2-2 & alles was nog mogelijk ….
Enkels:
Maria startte vlot in zijn enkel tegen Bram (B1) maar moest op het einde van de 1e set  plots toch een kloofje toestaan. 1 set achterstand. Maria ging echter op zoek naar winst in de 2e de set en trok deze ook vlot naar zich toe. Alles te herdoen dus in de 3de set, waar Maria al snel op een achterstand stond. Maar zonder slag of stoot zou Maria zich niet gewonnen geven.  Al knokkend kwam ze langszij om met een luide YES (misschien wat te intimiderend voor de tegenstander) een matchbal op de zijlijn te knallen.
Ook de andere ancien – Jan – wist tegen Sander zijn punt binnen te halen. 4-2 dus en alles hing af van Davy & Tom .  Davy kon geen vuist maken tegen zijn tegenstander en verloor al bij al vrij kansloos. De hoop dus rustend op de stevige schouders van Tom  . Tot onzer verbazing won hij vlot de 1e set – hij moest het tenslotte toch opnemen tegen een naamgenoot met B2 ranking. Tom kon echter zijn goede vorm uit de 1e set niet doortrekken in de 2de en de 3de set was er na een zwaar tornooi weekend teveel aan. Balans 4-4.
Conclusie:
1/ Mintons is een te duchten tegenstander  voor de titel, maar we hebben ze kunnen op 4-4 houden
2/ Davy & Jan wonnen slechts  1 match op 3 – dus zij moeten nog eens goed trainen  ;-)
3/ Tom gaat er op voor uit in het enkelspel, en Maria is nog steeds de pitbull van weleer.