NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Geen nieuwe stunt tegen Lebad

Oudegem 1G ontving afgelopen weekend de leider in de reeks, Lebad 1G. De kapitein hoopte opnieuw op een kleine stunt om zo een waterkans op de titel te behouden. Bij Lebad is immers hun sterkste dame, Caro Neyrinck, uit de ploeg gestapt na een meningsverschil.

Het wegvallen van Caro had onmiddellijk resultaat in het dames dubbel. Voor de tweede keer dit seizoen konden Aurelie en Natasja hun dubbel winnen. Volgende week gaan ze voor de derde. Bart en Glenn mochten opnieuw samen opdraven. Glenn speelde op niveau maar Bart had het moeilijk om zijn karretje aan te haken. Na een vrij rommelige wedstrijd konden onze heren toch het laken naar zich toe trekken. Een prima start dus.

Dat het bij die prima start zou blijven daar hadden we niet meer op gerekend. Glenn speelde degelijk tegen Bert. Maar deze maakt optimaal gebruik van zijn reikwijdte waardoor hij zeer moeilijk te bekampen valt. Gert speelde ook een goeie match tegen Thibault maar na vlotte winst in de tweede set vlogen zijn pluimen daarna allemaal 10 cm achteraan buiten. Uiteindelijk moest hij met 21-18 in de derde set het onderspit delven.

Het meest opvallende resultaat was het verrassend duidelijke verlies van Aurelie tegen Stefanie. Onze poulain sloeg er niet in om de pluimen degelijk naar achter te krijgen. Tegen het jonge talent Jade Blondeel vocht Nele als een leeuw maar het mocht niet baten. Tweemaal verlies met het kleinste verschil.

Onze riante positie was plots omgetoverd in een duidelijke achterstand. En in de gemengde wedstrijden kwam het niet meer goed. Opnieuw het zelfde verhaal. Degelijk niveau maar niet goed genoeg om Lebad te kloppen. Beide wedstrijden werden in drie sets verloren.

De titel is nu definitief weg en het behoud is al enige tijd verzekerd. De komende twee ontmoetingen rest er ons nog te strijden voor de eer en de tweede plek.

0 reacties: