NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Ontgoochelende Vlaamse kampioenschappen

Afgelopen weekend werden de Vlaamse kampioenschappen afgewerkt. Sedert dit jaar draagt de hoogmis voor de Vlaamse A en B1 spelers de naam AA-drink Cup Badminton Vlaanderen. Enkele van onze spelers vertegenwoordigden onze clubkleuren. Ze kwamen echter van een kale reis thuis. De ene met al een zwaardere kater dan de andere.

In het enkelspel was Glenn in zijn eerste ronde niet opgewassen tegen kwartfinalist Kris Dendoncker. Nils kon zijn eerste wedstrijd tegen Glenn Nys wel winnen maar onderging in de 2e ronde de wet van de grootste en verloor tegen Tom Acke.

Het dubbelspel voor Lens en Iwan verliep verre van goed. Nochtans hadden ze een haalbare kaart in hun eerste wedstrijd. Toch verloren ze met duidelijke cijfers. Nils en Bert behaalden een goede overwinning in de eerste ronde maar gingen daarna onderuit tegen de afscheidnemende Ken Gevers en Raf Schoonbaert. Glenn en Gert, als tweede geplaatst, hoopten minstens even goed te doen als vorig jaar door de halve finales te bereiken. Ze kwamen echter van een kale reis thuis na verlies tegen een jong duo in de eerste ronde. 

In het dames dubbel kon Nele, samen met Emma Mussche, ook niet winnen. Emma speelde ook nog gemengd aan de zijde van Gert. Ze wonnen hun eerste wedstrijd overtuigend maar verloren daarna kansloos tegen de halve finalist Jan Declercq en Nele Hayen. 

0 reacties: