NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G knoopt opnieuw aan met winst

Na twee opeenvolgende nederlagen kon Oudegem 1G zich herpakken in de thuiswedstrijd tegen Pluimplukkers 3G. Ondertussen veroverde Lebad de titel en is het behoud al geruime tijd zeker. Het was dus vooral zaak om motivatie te vinden in deze einde seizoens wedstrijd.

Opnieuw begonnen we goed aan de wedstrijd. Natasja en Aurelie wonnen voor de 2e week op rij. Bieke en Judith waren hun slachtoffers. Ook Bart en Glenn wonnen een goeie dubbel in drie sets. Enkel wat concentratieverlies in de tweede set zorgde ervoor dat Dieter en Arno een set konden pakken.

Onze dames zorgden voor de punten in het enkel spel. Nele kon beheerst winnen tegen Bieke, Aurelie liet geen spaander heel van invalster Judith. Bij de mannen liep het minder vlot. Glenn leek af te steven naar winst tegen Dieter maar bij een 17-12 voorsprong in de tweede set stokte de motor volledig. In de derde zat er niet meer dan aanklampen in. Gert had het op zijn beurt lastig met het hoge tempo van Arno. Toch veroverde hij enkele setpunten in de tweede set maar deze werden vakkundig de nek omgewrongen.

Einde seizoen dus we konden onze mixen al eens op zijn kop gooien. Maar dit resulteerde absoluut niet in puntenverlies. Bart en Natasja wonnen als eerste tegen Dieter en Judith. De lichaamstaal van Bart liet uitschijnen dat het echt geen moeilijk wedstrijd was. Nele en Gert sloten af tegen het sterke duo Bieke en Arno. Het werd uiteindelijk een driesetter die beslecht werd in de verlengingen van de derde set. Gewoon, omdat het plezant is. En we wonnen nog ook!

In onze laatste wedstrijd van het seizoen tegen Zwijndrecht hopen we om voor het derde jaar op rij de 2e plek te veroveren.

0 reacties: