NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 2H - Pluimplukkers 5H

Zondag kwam Oudegem 2H nog eens in actie tegen de laatste in stand, Pluimplukkers 5H. Voor deze wedstrijd waren we terug voltallig en mochten we een spiksplinternieuwe supporter begroeten :)
De eerste twee dubbels hielden de bordjes in evenwicht. Nils en Bart hadden weinig moeite met de tegenstanders en stoomden vooral in de tweede set door naar vlotte winst. Lens & Bjorn hadden het niet onder de markt tegen Tom en Nathan. Bjorn had blijkbaar een volledige off-day en te laat in de tweede set kwam de vechtlust even opflakkeren. Verlies in 2 sets was ons deel.
Cedric en Nils toonden Lens en Bjorn hoe het wel moest, zij speelden uiterst gecontroleerd hun wedstrijd tegen dezelfde Tom en Nathan waar ze enkel het absolute minimum deden (dixit "the ego") . Een voorsprong in de tweede set werd nog uit handen gegeven, maar gelukkig sloeg de motor terug aan wanneer het moest. 2-1
Jammer genoeg zullen Lens & Bjorn er niet veel van gezien hebben, want de ellende bleef doorgaan toen deze ook hun 1e set verloren tegen Steven en Siegfried. Lens besloot om wat minder te focussen op zijn eigen spel en kwistig met complimenten te strooien naar Maria. Het ego en de vechtlust van Bjorn groeide zienderogen en in de tweede en derde set werd terug op deftig niveau gespeeld. Zo konden ze Oudegem 2H toch mee helpen aan een 3-1 voorsprong.

Oudegem 2H keek al uit naar de douches en opteerde om alle enkels op hetzelfde moment te spelen.
We zagen een gelijkaardig spelbeeld als in de dubbels: Bart en Nils  konden relatief vlot hun enkels winnen, Cedric voedde zijn ego met een verpletterende score en Bjorn zat niet in lijn met zijn innerlijke Maria waardoor hij ook zijn enkel moest laten varen.

Eindstand: 6-2, gespeeld in een recordtempo van amper 100 minuten. Next: Lokerse op 9/12