NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1H blijft op koers

Oudegem 1H blijft leider in 3e liga B na een eenvoudige 0-8 overwinning op het veld van Lokerse 2H. Herne volgt op één puntje en Zwijndrecht op twee. Buggenhout, Lokeren en Merchtem zitten verwikkeld in de degradatiestrijd.

In het dubbels kenden Gert en Michaël een valse start tegen Dries en Gianni. Zij verloren de eerste set na verlengingen. Hierna werd er mee druk gezet en werd er al bij al vlot gewonnen. In de overige dubbels werd het nooit echt spannend.

In de enkels was het Glenn die het winnende 5e punt scoorde, hij was 2 stappen te snel voor David die nochtans degelijk stond te spelen. Gert is ondertussen doelwit voor iedereen die ooit eens van een A-speler wil winnen. Zover kwam het deze keer gelukkig niet. Dries pakte het tactisch goed aan en Gert kon slechts met wat geluk de eerste set winnen. In de tweede set gaf Dries Gert meer kansen en deze werden in dank aangenomen. Bart kende hierna niet de minste moeite met Paemel, die toch meer een dubbelspeler blijkt te zijn. Thumbs up voor Bart die nagenoeg foutloos stond te spelen.

De moeilijkste wedstrijd was de enkel van Michaël tegen Gianni. Na zijn blessure zoekt Mich nog naar zijn beste vorm. In de eerste set liet hij zich overrompelen door het technisch goede en krachtige spel van Gianni. Na wat tactische richtlijnen en peptalk kon Michaël de bovenhand nemen in de tweede set. In de derde set bleef Michaël zijn spel spelen maar Gianni deed het weer beter. Toch was het Michaël die twee wedstrijdpunten kreeg en het tweede verzilverde.