NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Ook Drop Merchtem 1H gaat voor de bijl

In de laatste wedstrijd van de heenronde kreeg Oudegem 1H het bezoek van Drop Merchtem 1H. Deze ploeg verkeert in degradatiezorgen maar toch waren we op onze hoede voor de ervaren rotten van de Vlaams Brabantse gemeente.

We startten onze dubbels bijzonder geconcentreerd en sneden meteen de adem af van onze tegenstander. De mannen van Merchtem haalden niet hun normale niveau en wij gaven hen zo weinig mogelijk kansen om dat goede niveau te bereiken. Dat resulteerde in vier zware overwinningen in de dubbels.

In de enkels bood Merchtem meer weerwerk. Het was Bart die de moeilijkste taak kreeg om Jef te bekampen. Beide talentvolle heren maakten er een spannende pot badminton van die uiteindelijk nipt door Bart gewonnen werd. Gert bracht de score op 6-0 na een eenvoudige overwinning op Guido. Het verlies in de tweede set was accident de parcours te wijten aan de te harde bespanning. Glenn was hierna een pak te sterk voor Vital. Michaƫl sloot de avond, niet verrassend, maar wel winnend af in drie sets.

Na de heenronde prijkt Oudegem 1H met 9 punten op 10 op kop van de rangschikking. Herne volgt op 1 punt en Zwijndrecht op 2. De volgende wedstrijd tegen de nummer 2 in de stand, Herne, wordt mogelijk beslissend voor de titel.

1 reacties:

Anoniem zei

Great article. I'm going through some of these issues as well..

My blog post :: achat vues youtube