NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Inschrijvingen Ros Beiaard Badminton Cup afgesloten

Afgelopen vrijdag sloten de inschrijvingen voor de 6e editie van de Ros Beiaard Badminton Cup. Na amper een week tijd was het tornooi zo goed als volzet. Enkel de A spelers schrijven wat trager in. Ook de inschrijvingen in de enkels C2 en C1, die op vrijdag starten, bleven langer open.

In totaal verwelkomen we 430 spelers uit 5 verschillende landen. 1/4e van de deelnemers komt uit Nederland, daarnaast verwelkomen we ook een groep Engelse, Luxemburgse en twee Deense spelers. Op vrijdag 29 maart zullen 68 matchen afgewerkt worden, op zaterdag staan 365 wedstrijden op de planning en op zondag sluiten we af met 167 wedstrijden. Goed voor een totaal van 600.

De sterkst bezette discipline is de B1 reeks waar we in het enkelspel een stop op de inschrijvingen moesten zetten bij 64. Het deelnemersveld in het gemengd dubbel B1 is het meest indrukwekkend met maar liefst 50 deelnemende koppels of 100 spelers. In de A-reeks ontbreekt een rits Belgische topspelers. Hier speelt de concurrentie met de French International, het EK voor junioren en het JOT van Olve ons duidelijk parten. Toch verwelkomen we opnieuw enkele toppers. Mister Ros Beiaard 2012, Leon Nottelman, komt zijn drie titels verdedigen. Bij de dames keert Rachel van Cutsen, voormalig top 30 van de wereld, terug. Zij won de Ros Beiaard Badminton Cup in 2007 en 2009.

0 reacties: