NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 2H kampioen!

Erop of eronder: de laatste wedstrijd van Oudegem 2H had nog een hoge inzet. Na een desastreus begin van de competitie (slechts 2 punten op 3 wedstrijden) dreigde het seizoen 2012-2013 een grijs seizoen te worden waarbij de ambitie om kampioen te worden snel in de kiem gesmoord werd. Het zorgde er wel voor dat het verkrampte spel plotsklaps verdween en zorgde voor een gemoedelijke sfeer.
Een mooie remonte werd in de heenronde nog gestuit door Latem, maar in de terugronde kwam 2H volledig op dreef. Het geluk zat opeens met ons mee en we wonnen ontmoeting na ontmoeting terwijl de titelfavorieten van de heenronde (Latem, Pluimplukkers & Wit-Wit) steeds puntjes verloren door gelijk te spelen (of te verliezen van ons ;-))

Zo kwam het dat gisteren op 21/4 we alsnog voor de kampioenstitel konden spelen! We hadden dankzij het gelijkspel van Wit-Wit vorige week zelf genoeg aan 1 puntje, maar een overwinning zou de titel toch extra glans geven. De succesformule van de dubbels lieten we ongewijzigd. Nils & Lens en Sies & Jan beten de spits af. Vele lange rally's en kapotte shuttles later konden beide Oudegemse ploegen zegevieren na 3 sets. Het defensieve spel van de Pluimplukkers zorgde ervoor dat we allemaal, maar vooral Jan ;-), even moesten uitpuffen voor de volgende dubbel. De volgende dubbels werden van hetzelfde laken een broek, maar Sies & Lens en ook Jan & Nils voelden zich gisteren in hun sas en verzekerden de kampioenstitel door allebei de wedstrijden te winnen in 2 sets.

OUDEGEM 2H IS KAMPIOEN!

de cava werd boven gehaald, de stress was weg en voor sommigen onder ons sloeg de ontmoeting dan ook direct om naar een "einde-seizoenswedstrijd". Maria had niet veel zin om de thriller tegen Muller van de heenronde over te doen en maakte geconcentreerd de 5-0 een feit in 2 sets. Nils zijn concentratie was wat zoek en Wim legde hem het vuur aan de schenen en ontnam Nils beide sets in de verlengingen. Niet dat hij het zo erg leek te vinden :) Lens hoopte vooral meer punten te halen tegen Wouter, maar dat bleek ijdele hoop. Wouter was veruit de betere en speelde Lens van het kastje naar de muur. Tenslotte kon Jan terug wat bekomen van de intensieve dubbels en won hij relatief gemakkelijk zijn enkel. De kers op de taart was een feit, een klinkende 6-2 overwinning was binnen!

Dit is dan ook het laatste verslagje van 2H dit seizoen, maar ondergetekende is vooral blij dat hij de stress eens kan laten varen ;-) Rest me nog een dikke merci aan Tom D, Jan G en vooral ook aan Jan V om ons (meermaals) uit de nood te willen helpen en ons zo naar de overwinningen te loodsen. Bedankt!

Volgend jaar de middenmotor halen in 3e liga? Let's hope so!

0 reacties: