NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Wetteren H4....de voorlaatste horde voor de 6de herenploeg van BCO!

Maandagavond en iedereen present voor onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen.
Winnen was de opdracht en absolute must en dusmoet het niet gezegd worden dat we allen gefocust waren.

Mark en Yannick namen het in de eerste dubbel op tegen John en kersvers C2 Kjell. Winst in 2 sets, 21-13 en 21-8, mede door een sterk aanvallende Yannick. Koen en ik namen het in dubbel nummer 3, op tegen Ruben en Matthieu. Slechte eerste set, niet aanvallend en het spel van de tegenstander meespelen, resultaat 14-21 verlies! Dan maar een vuist maken in set 2, doch de focus was er niet, maar er werd in extremisch nog met 21-19 gewonnen. In een beslissende 3de, kwamen we wel in ons spel en wonnen met 21-15 de set en de wedstrijd. Gorik en Karel in vs. Kjell en John, de Antwerp connectionwerkte zoals we dat eerder dit seizoen zagen en mooie winst met 21-15 en 21-17.
Op weg naar 4-0? Dan moesten Koen en Yannick eerst nog voorbij Matthieu en Ruben. Eerste set werd weer een triller en de youngsters van Wetteren gaven het niet cadeau en nipte winst voor ons met 22-20, de veer leek gebroken bij de bezoekers en Koen en Yannick wonnen met 21-10 de set en de match.

In de enkels was het uitkijken hoe Mark het zou vergaan tegen Kjell. Wel,...de diesel van Mark sloeg niet meteen aan en verloor set 1 met 15-21, maar dat er een krachtige TDi motor in onze Mark zit bewijzen de uitslagen van set 2 en 3, nl. 21-7 en 21-3!!! Gorik in de 2de en ik in de 3de, wonnen beide in 2 sets van respectievelijk Ruben en Matthieu. De laatste enkel werd vlot gewonnen door Yannick, die kan zijn ticket naar de C2 nu al ruiken!

Nu zondag sluiten we ons seizoen af uit tegen Beveren en bij winst zijn we kampioen! Gelijk of verlies, dan zijn we toe aan een psychologische groepssessie en kunnen we pillen slikken tegen depressie ed.

Stijn,
Cap.BCO 6

1 reacties:

Anoniem zei

Twee keer feest.. ook H5 kan kampioen zijn als het wint !!!