NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1H kampioen in 3e liga B

Sedert zondag is Oudegem 1H mathematisch zeker van de titel in 3e liga B. Op de voorlaatste speeldag van het seizoen versloeg het Drop Merchtem met 3-5. Hierdoor kan Oudegem 1H onmogelijk bijgebeend worden in de rangschikking.

Over het niveau van onze titelmatch konden we niet echt tevreden zijn, maar dat was achteraf weinig van tel. Tegen Merchtem moesten er wel nog enkele wedstrijden gewonnen worden maar dat leek niet zo'n goede motivatie. Nochtans was Merchtem gebrand om hun off day uit de heen match uit te wissen. En daar slaagden ze zeker in.

Omdat de titel ons eigenlijk niet meer kon ontglippen mogen Bart en Michaël de laatste wedstrijden samen oefenen. En dat liep niet van een leien dakje. Bart zat duidelijk nog in petanque modus en Michaël zoekt door zijn blessureleed naar zijn beste vorm. Een verlies tegen Vital en Bart in drie sets was het gevolg. Gert en Glenn hadden ondertussen voor het eerste punt gezorgd door Jef en Wim te verslaan. In de volgende dubbels liep het al evenmin lekker. De mannen van Merchtem stonden goed  te badmintonnen en we konden beide matchen maar nipt winnen.

We wilden natuurlijk onze titel vieren met een overwinning maar Merchtem gaf zich niet zomaar gewonnen. Glenn won vlot van Vital maar Gert speelde een zwakke match tegen Jef. Bart speelde op zijn beurt tegen Wim zijn slechtste match in jaren maar gelukkig zorgde Mich voor de overwinning. Ook al kreeg hij het niet cadeau van Bart B die strijdend ten onder ging.

Onze titel vierden we daarna rustig met enkele bubbels en een paar exports zoals ze die alleen in Merchtem kunnen tappen. Volgende week sluiten we het seizoen af tegen Lokerse. Daarna is het uitkijken naar onze kampioenenviering waarop we wilde plannen zullen smeden om volgend seizoen in 2e liga te overleven. We nemen alvast onze nieuwste aanwinst, Michiel, mee om hem in te wijden in ons ploegske.

0 reacties: