NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G ziet titelkansen slinken na verlies in Pluimplukkers

Verspeelt Oudegem 1G zijn titelkansen in de ontmoetingen tegen Pluimplukkers 3G? Die kans zit er wel eens in want na het gelijkspel in de heenronde werd er gisteren met 5-3 verloren. Door de zware overwinning van Royal Antwerp tegen Eikenlo is de Antwerpse club nu de uitgesproken titelfavoriet in 3e liga B.

Zonder Sofie en Aurelie wordt winnen voor ons meteen een pak moeilijker. Nochtans startten onze dames Natasja en Nele goed door het dames dubbel in drie sets te winnen. Gert en Bart haalden niet hun beste niveau en moesten constant aanklampen tegen Arne en de weder optredende Joeri. Uiteindelijk ging de wedstrijd met het kleinste verschil naar de tegenstanders.

In de enkels moest Michiel een set warm draaien tegen Arno maar daarna stoomde hij door naar winst. Bart kende een wisselvallige avond in zijn enkel. Een set zwak, een set goed en een middelmatige om af te sluiten. Arne kon profiteren en pakte de belangrijke winst. Pluimplukkers was zo al zeker van een puntje want de dames van Pluimplukkers waren in het enkel duidelijk te sterk voor die van ons.

In de gemengde wedstrijden konden we de stand niet in evenwicht brengen. Natasja en Gert pakten wel hun eerste winst van het seizoen maar Michiel en Nele moesten nipt het onderspit delven tegen de sterke Joeri en Saskia.

Onze volgende ontmoeting moeten trekken we naar het veld van Antwerp waar moet gewonnen worden om nog een kans te maken op de titel.