NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G win drie maal op rij met 6-2

Lokerse, De Mintons en Drop Merchtem: Allen werden ze de voorbije twee weken door Oudegem 1G met een 6-2 score huiswaarts gestuurd. Van de overwinning tegen Lokeren kon je hier al een kort verslagje lezen. Hieronder volgt een kort relaas van de overige twee matchen.

Oudegem 1G - De Mintons 2G
Michiel mocht tegen zijn ex club op het reserve bankje plaats nemen en Aurelie blijft op de sukkel met haar schouder. Tegen degradatiekandidaat De Mintons hoopten we snel de winst binnen te halen. Dat was echter buiten de dames van de volleybal gerekend want zij besloten een lange vijfsetter uit te vechten tegen Oostende waardoor we pas drie kwartier later konden beginnen.

Na de dubbels stonden de bordjes nog in evenwicht. Onze dames hebben al betere matchen gespeeld en gingen onderuit, onze heren wonnen zonder glans. In de enkels kwamen de bezoekers overal een stapje te kort. Alle vier de wedstrijden werden eenvoudig gewonnen wat ons meteen de winst opleverde. In het gemengd dikten Glenn en Nele de score nog aan en verloren Gert en Natasja een frustrerende wedstrijd.
Resultaat

Oudegem 1G - Drop Merchtem 1G
Drop Merchtem wist één van onze titelconcurrenten, Eikenlo, een puntje af te snoepen dus we waren op onze hoede voor het bezoek van de Vlaams Brabantse club. Bart liep een marathon en was er logischerwijs niet bij. Bij Merchtem geen verrassingen, het wedstrijdformulier van de vorige wedstrijd werd gebruikt als ontmoetingsformulier.

Opnieuw stond het 1-1 na de dubbels. Glenn en Gert speelden vooral de tweede set heel goed tegen Wim en Jef. Bij Natasja en Sofie liep het voor de tweede week op rij stroef. In de enkels rekende Gert snel af met Guido maar Michiel moest goed spelen om Jef, duidelijk in goeie vorm, af te stoppen. Sofie won vlot de eerste set tegen Tina maar moest in de tweede set alle zeilen bij zetten om de winst te halen. Nele kon tegen Kelsey in drie sets revanche nemen voor haar nederlaag in de heenronde.

De winst was binnen en opnieuw slaagden we er niet in om na het behalen van de overwinning nog beide mixen binnen te halen. Al lag het goede niveau van de tegenstander zeker ook aan de basis van onze 2e verliesmatch. Opmerkelijk, voor Michiel was het pas zijn eerste nederlaag dit seizoen.