NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 2G verliest in Oostrozebeke

Oudegem 2G mocht het afgelopen zondag opnemen tegen Oostrozebeke 1G. Hoewel we de afgelopen wedstrijden steeds stevig weerwerk boden, slaagden we er nog niet in punten te pakken  in 3e liga. Oostrozebeke daarentegen won reeds vlot 2 van hun 3 matchen en beloofde dus een harde noot om te kraken te worden. Er werd dan ook gekozen voor een ietwat alternatieve opstelling, om zo hopelijk een gelijkspel en een 1e puntje in de wacht te slepen.

Over het dames dubbel kunnen we kort zijn: de tegenstand was heel sterk en An en Nele waren niet echt op elkaar ingespeeld. Verlies in 2 korte sets.
Het heren dubbel verliep ondertussen veel spannender. Michael en Lens lieten mooi badminton zien en draaiden goed mee, maar na een 16-16 gelijke stand konden Sam en Jorge een kloofje slaan dat niet meer gedicht werd. In set 2 werd gelopen, gedoken en alles gegeven door onze heren. Maar het waren de heren van Oostrozebeke die ook set 2 naar zich toe trokken met 21-18. Jammer!

Ik startte ondertussen aan mijn enkel tegen Marthe. Een verloren zaak bleek al snel. Ik zag alle hoeken van het terrein, terwijl zij nauwelijks een druppel zweet produceerde. Het verlies in 2 sets stond algauw op het blad.
Nele deed het ondertussen een pak beter tegen Joke, die op voorhand al begon te zuchten omdat ze het tegen Nele moest opnemen. Nele loste de verwachtingen in en haalde de 1e set vlot binnen. Set 2 verliep spannender en op het einde was het Joke die een voorsprong kon pakken. Een beslissende 3e set dus, waarin Nele opnieuw de bovenhand nam en ons de 1e winst van de avond bezorgde.

Nils mocht het in zijn enkel opnemen tegen Sam. ‘Gene cadeau’ dachten  we allemaal vanaf de zijlijn. Nils ging er echter volledig voor en liet mooie dingen zien, maar Sam speelde rustig en met veel precisie waardoor hij won in 2 sets.
Michael moest het opnemen tegen Bjorn. Vastbesloten om zijn enkel dit keer te winnen, startte Michael goed aan de match. Bjorn bood stevig weerwerk, maar in de verlengingen haalde Michael de set alsnog binnen. In set 2 ging het iets vlotter, hoewel Bjorn op het einde nog even leek terug te komen.  Winst in 2 sets.

Een gelijkspel was nog mogelijk indien we onze beide mixen konden winnen.
Nils en ik namen het op tegen Jorge en Shauni, terwijl An en Lens tegen Bjorn en Joke mochten spelen.

Nils en ik speelden een zeer degelijke match tegen Jorge en Shauni. Het ging steeds gelijk op, maar zowel in set 1 als in set 2 maakten we bij 16-16 enkele foute keuzes en kon Oostrozebeke telkens met de setwinst gaan lopen. Een gemiste kans vonden we achteraf.
Lens en An moesten ondertussen terug op elkaar ingespeeld geraken en Lens moest ook even zoeken waar Joke was (die met de rok?) . In de 1e set zag het er niet goed uit, maar een 16-6 achterstand werd alsnog omgebogen naar winst met 22-20. Set 2 was eveneens spannend, maar het was toch Oudegem die ook deze set binnenhaalde.

3-5 verlies, maar opnieuw het gevoel dat hier mee in zat en ook nog steeds een opperbeste sfeer!

Oudegem 2G blijft gaan voor behoud in liga en hoopt zondag tegen Zuid West zijn 1e punten te pakken!