NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G verliest openingsmatch

Op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen trok Oudegem 1G naar het Kiel in Antwerpen om daar Royal Antwerp 3G te bekampen. Royal Antwerp is een nieuwe ploeg met heel wat ervaring in de rangen. Steven Vermeulen en Nathalie Van Bogaert zijn ex A-spelers. Yves Kerckhofs en Tom Mertens zijn meer dan degelijke B1 spelers. De ploeg wordt vervolledigd door Karen Van Looveren en Eva Jacobs. Met deze kern kan Royal Antwerp 3G zeker meestrijden om de titel in onze reeks.

Na de dubbels stonden we al 2-0 in het krijt. Onze dames verloren met duidelijke cijfers. Glenn en ikzelf wonnen de spannende eerste set tegen Yves en Steven na de mooiste rally van de wedstrijd winnend af te sluiten. In de twee volgende sets ging onze tegenstand nog iets beter spelen en maakten wij iets meer foutjes.

In onze enkels liep het ook niet van een leien dakje. Geen enkele set konden we hier in winnen. Bart heeft nog maar conditie voor een rally of 10 en komt momenteel nog fysiek te kort om een match van dit niveau te winnen. An liet een mooie voorsprong in de eerste set ontglippen. Hierna was haar tegenstandster Eva net iets beter. Nathalie vocht voor wat ze waard was tegen Karen maar dat mocht niet baten.

De mixen werden nog afgewerkt voor de statistieken. Nathalie en ikzelf haalden het eer reddende punt binnen door relatief vlot van Tom en Eva te winnen. Bart en An verloren nipt van Yves en Nathalie.

Volgende week thuis tegen het verzwakte Drive verwachten we niets anders dan de overwinning.

0 reacties: