NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Alweer gelijkspel voor Oudegem 1G

Weer geen overwinning voor Oudegem 1G. Op het veld van Lokerse 3G, kwam Oudegem 1G niet verder dan een 4-4 gelijkspel. Vooraf hoopten we tegen de laatste in de stand zeker te winnen, uiteindelijk mochten we nog tevreden zijn met de puntendeling. Billijk noemen ze zoiets.

Omdat ik hoopte dat we het heren dubbel gingen winnen koos ik ervoor om Bart en Glenn samen te laten spelen. Dat was al anderhalf seizoen geleden. Jammer genoeg was dit duidelijk te merken op het veld. Het samenspel liep voor geen meter en ook individueel ging er vrij veel fout. Verlies in twee sets. Auch!

Nathalie en Natasja speelden de vorige twee wedstrijden zeer degelijk op de competitie. Vandaag leken ze in de eerste set ook over hun tegenstanders te walsen. Toen was het mooie liedje echter uit. Els en Elke, de Lokerse dames, begonnen beter te spelen en bij onze dames ontbrak het aan beweeglijkheid. Verlies in drie sets en meteen 2-0 in het krijt.

In de enkelspelen kreeg ikzelf Dries voorgeschoteld. Dries kende geen antwoord op mijn aanvallende slagen en ik won vrij vlot in twee sets. Bart nam het op tegen de jeugdige Hannes, die we kennen van op ons trainingsweekend. Daar liet Hannes mooie dingen zien dus we waren gewaarschuwd. Bart toont echter de laatste weken een groeiend vormpeil en dat mocht ook Hannes ondervinden. Scherpe drops en een staalharde forehand als weleer. Winst in twee sets voor Bart. Wat gaat dat geven als hij nieuwe schoenen koopt?

De dames enkels verliepen minder vlot dan gedacht. Vorige week liet Nathalie nog mooie dingen zien tegen Veronique Cloquet. Deze week ging ze tenonder tegen Els, die dit seizoen nog geen opzienbarende prestaties in het enkel neerzette. Zodra er een drop aan te pas kwam was Nathalie te laat, jammer. Verlies in drie sets.

An speelt de laatste weken zeer degelijk en toonde dat opnieuw tegen Elke. An moest wel een set warmdraaien maar eens de motor op gang was liet An de pluim goed rond gaan. Een mooie overwinning.

Met een 3-3 stand voor aanvang van de gemengde wedstrijden was nog alles mogelijk. Toch verliepen de gemengde wedstrijden niet zoals we het verhoopt hadden. Glenn en An kregen in de 2e mix eigenlijk nooit voet aan grond tegen de sterke Hannes en Liesbeth. Natasja en ikzelf verloren tegen Davy en Elke nipt de eerste set. Daarna ging het crescendo met het niveau. Al moesten we in alle sets een achterstand wegwerken. Eens we in de aanval geraakten maakten we net iets meer punten dan onze tegenstand. Winst in drie sets.

De heenronde is afgelopen. Met een 5 op 12 staan we nog drie punten voor de twee laatsten in de stand, Drive 1G en Lokerse 3G. Dat is een puntje minder dan verhoopt. Toch mogen we positief uitkijken naar de terugronde want de sterkste teams mogen we nog thuis ontvangen en in Oudegem kunnen we toch meestal dat tikkeltje meer. Nu donderdag op het veld van Drive begint onze race naar de 7 op 12.

Gert

0 reacties: