NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G sluit seizoen in schoonheid af

Een pak sneeuw zorgde ervoor dat de ontmoeting tussen Oudegem 1G en Lokerse 3G een weekje werd uitgesteld. Beide ploegen hadden niets meer te winnen of verliezen maar desondanks werd er een intensieve strijd geleverd.

Het heren dubbel was dit seizoen één van onze achilleshielen. Maar al te vaak was deze niet op niveau en enkele verliesmatchen zorgden voor een beetje puntenverlies. Ook nu liep het niet van een leien dakje. Al moet gezegd dat Davy en vooral Dries sterk stonden te spelen. Zelf maakten we iets teveel fouten. Gelukkig konden Glenn en Gert het laken alsnog naar zich toe trekken.

Onze dames Nathalie en Natasja moesten nog warm lopen in de eerste set. Ze gingen zwaar onderuit. Hierna bewerkstelligden ze een bijna miraculeuze terugkeer. Nathalie en Natajsa pakten wonnen set 2 en 3 en we stonden zowaar 2-0 voor na de dubbels.

In de enkels kenden onze heren geen enkel probleem met de tegenstand. Glenn won vlot van Hannnes en Gert won reeds voor de derde keer dit seizoen van Dries. Bij de dames een omgekeerd beeld. Natajsa verloor van de sterke Vicky, Nathalie verloor van Elke. Hier hadden we misschien beter geswitched.

Afsluiten deden we met de gemengde wedstrijden, onze sterkste discipline. Het was dan ook geen verrassing dat we de eindstand op 6-2 konden brengen.

Het was een plezant seizoen met leuke wedstrijden maar we lieten net iets teveel puntjes liggen om goed te zijn. Positief is dan weer de sterkte van Oudegem 1G in de vaak beslissende gemengde wedstrijden.

0 reacties: