NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Super Sunday: oudegem 3H - Drive 2H

Bij deze nog eens een verslagje van één van de wedstrijden van Super Sunday. Oudegem 3H moest winnen van Drive 2H zodat we opnieuw de teugels in handen konden nemen voor het kampioenschap. We kozen voor één van de sterkste opstellingen dat we konden maken. En o wat zag het er goed uit.

In de eerste dubbel namen Lens en Bart het op tegen Steve (die tijdig terug was van de wedstrijd tegen Lokeren, gelukkig werd de wedstrijd verlegd!) en Sam. Een gemiste nerveuze start zorgden ervoor dat we constant op een achterstand zaten en deze niet tijdig konden dichten: 19-21 verlies. Maar toen sloeg de motor aan. In no time werd de tweede set binnengerijft en mits enkele gelukpluimpjes ging ook de derde set vlot in onze richting.
Intussen hadden ook Jan en Kris VB een superdubbel gespeeld. De eerste set nipt verloren met 21-23, maar het kopke zat goed en de smashen waren hard. Ik was blij dat ik niet aan de overkant van de net stond als Kris en Jan hun smashen bovenhaalden! Set 2 en 3 werden met 21-16 en 21-10 gewonnen, woot woot!
de zwaarste opdracht in dubbels was voor Bart en Koen, die het ook moesten opnemen tegen Sam en Steve. We zagen Koen de match van zijn leven spelen en hoewel het een erg sterke wedstrijd, konden ze nooit echt een bedreiging vormen voor Drive, 15-21 en 16-21 verlies als gevolg.
Tenslotte speelde Koen nogmaals, deze keer met Lens. En aangezien Drive koos voor 2 vaste duo's, mochten zij het opnemen tegen Yorick en Rick. Koen bleef beresterk spelen en mits wat tactisch spel vormden Lens en Koen een grote dreiging. Fouten werden afgestraft en de greep op de match werd niet uit handen gegeven. met een 21-15 en 21-18 overwinning kon Oudegem een eerste overwinningskreet roepen.

Een 3-1 voorsprong was het minimum waar we op rekenden aangezien 3H vooral in de enkels al te vaak de duimen legt.
Bart is volledig over zijn dip en speelt opnieuw supersterk. Wat in de heenronde nog een dubbeltje op zijn kant was tegen Steve, was deze keer een mooie overwinning in 2 sets (22-20 & 21-15).
Dat Lens zijn enkel ging winnen, daar was gans de supportersbank van overtuigd. Hoewel het nog steeds niet fantastisch is, speelt Lens best wel goede wedstrijden. Wist hij veel dat hij uiteindelijk niet tegen Yorick ging spelen maar tegen zichzelf. Veel te veel worstelde hij met zijn slagen en de aanvallende clears waren maar makke lammetjes waar Yorick wel antwoord op wist. In de tweede set maakte hij het helemaal te bond toen hij meer dan 11 punten achter stond. Met een onwaarschijnlijke comeback maakte Lens het nog 19-20, maar uiteindelijk was het tiende matchpunt het goede voor Yorick en bracht hij zijn ploeg langszij. Er heeft iemand niet goed geslapen ;)
Jan vocht voor de twee punten in zijn enkel en speelde heel wat sterker dan in de heenronde, maar toch kon hij Sam niet aan het wankelen brengen 11-21 16-21 en alle hoop rustte nog op de onmogelijke taak voor Kris
Kris speelde tegen Rick en we kregen een mooie match voorgeschoteld. Wanneer Kris het spel maakte en Rick in de verdrukking smashte, moest hij zeker en vast niet onder doen! Jammer genoeg stonden naast deze punten ook enkele foutjes waar Rick gretig gebruik van maakte. 18-21 en 15-21 verlies.

4-4 werd het, wat op zich niet zo'n slecht resultaat is, maar o wat smaakt ze zuur!
het is nu terug kijken of Drive nog een fout maakt... (misschien Beveren?)

0 reacties: