NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Bestellen sweater en bijbestellen t-shirts BC Oudegem

Als club is het belangrijk dat we gezien en herkend worden. Daarom organiseren we weer een aankoop van t-shirts en shorts, dezelfde als vorig jaar. Dit jaar bieden we ook de mogelijkheid om een capuchon/hoodie aan te kopen in de kleur Royal Blue.

De t-shirts zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor de mannen. Voor de vrouwen voorzien we de maten 32 - 34 - 36 - 38 - 40 - 42 - 44. De kostprijs voor 1 t-shirt is € 22,- (met bedrukking van het logo) of € 30,- (met bedrukking van je naam + logo). We voorzien de kleuren blauw, groen en zwart.

Uiteraard vinden we het belangrijk dat al onze ploegen in de t-shirts zouden spelen, en liefst per ploeg in dezelfde kleur. Per ploeg kan je dus best beslissen in welke kleur er gespeeld zal worden. Het is dus ook het makkelijkst, vooral voor mij, om per ploeg te bestellen via de ploegkapitein, apart is ook mogelijk. Recreanten kunnen uiteraard apart bestellen.

De shorts zijn verkrijgbaar, enkel in zwart, in de maten 2 - 4 - 6 - 8 voor de mannen, en voor de vrouwen in de maten 34 - 36 - 38 - 40 - 42 - 44 - 46. 1 short kost € 12,-.

Wat de capuchons betreft voorzien we de maten M, L en XL voor de mannen en M en L voor de vrouwen (een small is niet beschikbaar). De vrouwenmodellen zijn wat meer gecentreerd. We voorzien voor deze capuchon 2 pasmomenten. Op woensdag 10 en 17 augustus kan je de capuchons komen passen in de sporthal. We voorzien maar 1 kleur, namelijk Royal Blue. De prijs voor deze capuchon is € 25.

Voor de t-shirts en shorts voorzien we geen pasmoment. Als je deze eens wil passen, vraag je best aan een medespeler om er eens 1 aan te doen. Er zijn er genoeg in omloop. Je kan bestellen door een mailtje naar mij, Cedric (cedric.cooreman@bcoudegem.be) ik hou me ermee bezig vanaf dit jaar, te sturen en daarin duidelijk op te geven wat je wil. Dus: wat, aantal, maat, kleur, evt bedrukking van je naam op de shirts.

Alle bestellingen moeten voor 20 augustus bij mij zijn en betalen doe je voor 1 september op het rekeningnummer van de club 068-8933904-37.

0 reacties: