NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Word jij Umpire of referee?

Onze club is op zoek naar een umpire of referee. Zoals velen onder jullie weten mag onze club zijn Ros Beiaard Badminton Cup vanaf 2013-2014 waarschijnlijk niet meer organiseren indien we niet over een actieve umpire of referee beschikken.

We plaatsen daarom hier een oproep naar al onze 60 competitiespelers met de vraag of jullie interesse hebben om umpire of referee te worden.

In 2012 starten er nieuwe opleidingen binnen onze provincie en jullie kunnen je nu al kandidaat stellen. Heb je interesse om actief deel te nemen aan de organisatie van verschillende tornooien en deze in goede banen te leiden dan is de job van referee iets voor jou. Zit je liever dichter bij de actie en ben je liever scheidsrechter bij verschillende wedstrijden dan is de job van umpire je op het lijf geschreven. De opleiding tot referee gebeurt als volgt. Een overzicht van de opleiding tot umpire kan je hier bekijken.

De eerste 2 van onze leden die zich kandidaat stellen en slagen hoeven vanaf dan geen lidgeld meer te betalen tot zolang je actief bent in één van de jobs. Ook de inschrijvingskosten van de opleiding zullen worden vergoed.

Heb je interesse stuur dan je kandidatuur naar Gert op info@bcoudegem.be. Heb je nog twijfels aarzel dan niet om contact op te nemen om meer uitleg te vragen.


0 reacties: