NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Vlotte winst voor Oudegem 1D

om 20u stonden de dames van Oudegem 1D klaar in de zaal van het oude Recrean om hun eerste wedstrijd van het seizoen te bekampen tegen een nieuwkomer in 1e provinciale. Bij Vlabad 1D was het vooral uitkijken naar Ruth Cierkens en Johanna Breyne, de twee sterkhouders van deze ploeg.

Onze dames begonnen heel sterk aan hun dubbels. In een zucht waren de eerste twee wedstrijden (DD1 & DD4) voorbij, waarbij de Vlabadse delegatie weinig in de pap te brokken hadden. DD2 en DD3 werden ook gewonnen door Oudegem, maar je merkte dat de tegenstander zich probeerde in de wedstrijd te werken. Desalniettemin werden het terug klinkende overwinning. een 4-0 voorsprong na de dubbels, je kan niet beter wensen :)

Aurelie was de uitverkorene om het duel aan te gaan tegen Ruth en gaf al te kennen dat ze eraan was voor de moeite. Straks ging ze wat raketten kapot kloppen om haar frustratie te bekoelen, blah blah blah. Gelukkig nam ze die mentaliteit niet mee op het veld en speelde ze een zeer sterke wedstrijd waarbij Ruth van het kastje naar de muur werd gestuurd en Aurelie met indrukwekkend enkelspel de klus klaarde.
Nele DL speelde daarintegen een lastige wedstrijd. Johanna bracht alles terug en Nele maakte het haar zelf soms wat te moeilijk en ging vaak in de fout. De eerste set werd nog nipt gewonnen, de tweede & jammer genoeg ook de derde set waren nipt voor Johanna.
Toen Vlabad hun eerste winst kon optekenen was Nele G al ver gevorderd in haar wedstrijd. Ze kende de minste problemen en kon voluit haar loopminton opleggen bij de tegenstander.
Tenslotte sloot een zongebruinde Katrien het sluitstuk van de ontmoeting. Aarzelend nam ze een valse start, maar ze knokte zich terug in de wedstrijd. Ze bleef er voor gaan en werkte zich knap in 2 sets langs haar tegenstander, die niet de hapklare brok bleek te zijn zoals gedacht.

Zo werd de eerste competitiewedstrijd afgewerkt met een ruime 7-1 overwinning, welke meer dan verdiend was. Achteraf bleken sommige al streken te krijgen met de vreemdste wensen & uitspraken over : Bikki-burgers, Mexicanos, temperatuur in de auto, Nutellapotten voor de tv, salami met choco,... tja, vrouwen, wat wil je ;)

0 reacties: