NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Vlotte winst voor Oudegem 1D (bis)

De dames van Oudegem 1D waren amper afgekoeld van hun eerste competitiewedstrijd tegen vlabad of ze mochten zondag hun tweede ontmoeting al aanvangen, deze keer een match binnenshuis, want Oudegem 2D wachtte aan de andere kant van de netten. Al talloze keren werd hier vermeld dat dit geen gewone competitiewedstrijden zijn, dat men steeds moet opletten, enzovoort en enzovoort, dus ga ik mijn tijd hier besparen door te refereren naar inleidingen van andere competitieverslagen (Ref en ref om eens 2 recente te noemen)

maar Oudegem 1D was niet van plan om punten weg te geven. De dubbels werden even sterk afgerond als donderdag, hoewel de motor bij Nele DL en Katrien even sputterde door het hevige weerwerk van Nathalie en Sofie. Katrien haar sinussen waren dan wel vrij, er zat ergens een katerke waardoor de communicatie tussen hoofd en benen wat stroef verliep ;) in set 3 konden ze op het einde toch afstand nemen en wonnen ze met 21-18. met een 4-0 voorsprong naar de enkels, de overwinning hing in de lucht.

de Nele's startten beide gelijktijdig aan hun enkel en ik zag vooral bij Nele G een aarzelende start. Nathalie sloeg mooie verre mokers naar Nele's backhand waar ze even geen antwoord op wist. Gelukkig liet Nele de moed niet zakken en keerde ze de wedstrijd in haar voordeel. De tweede set won ze gemakkelijk en zo was de zege binnen. Ook Nele DL kende niet veel problemen in haar enkel, ze besloot deze keer het haarzelf niet te moeilijk te maken en pakte uit met mooi badminton.
Tenslotte speelden Aurelie en Katrien de laatste twee enkels voor de statistieken, maar zowel zij als Veerle en Sofie gaven geen blijk van gemoedelijkheid. Aurelie bleek een paar maten te sterk voor een moedige Veerle en ook Katrien nam de maat van Sofie die er alles aan probeerde om het laken naar zich toe te trekken.

De derby eindigde dus in een 8-0 overwinning voor Oudegem 1D. De dames mogen nu even rusten tot 13 oktober waar een belangrijke (belangrijkste?) match plaats vindt tegen Wit Wit 2D.

En met dit verlag geschreven kan ik vanavond zonder vrees voor stokslagen naar huis :)

0 reacties: