NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 3H onderuit in Buggenhout

Tja... wat doet een mens zoal op een vrijdag avond 21u? Een pakske friet gaan halen ... je voor de buis nestelen voor een aflevering Desperate Housewives ... in't slaap vallen in de zetel na een te lange werkweek.... maar nee hoor dan ga je naar buggenhout om heren competitie te spelen in deze bosgemeente.

Hoewel de sporthal volledig vernieuwd is, blijft de ploeg daar bestaan uit "oude" rotten in het vak zoals daar zijn Peter Hermans en Raf Sleebus. 2 imposante kerels die al sinds toen dieren uit het bos nog konden spreken meedraaien in het badminton circuit. Wij van onze kant zijn eigenlijk ook wel al anciens te noemen aangezien ons jonge aanwinsten nog steeds in de lappenmand liggen. Gelukkig konden we ook dez keer weer rekenen op Davy, bijna al een vaste waarde...

Dat Peter nog steeds weet wat badminton bewees hij om vlot samen met Raf de maat te nemen van Roel / Davy.
Jan / Sies kwakkelden ondertussen op het andere terrein. Ttactische wijzigingen in het begin van de 2de set (de Sies ziet het dezer dagen allemaal) brachten ons langszij , maar toch kon de thuisploeg de 3de set nipt naar zich toetrekken.
Roel probeerde het dan met Jan tegen Peter , maar terug werd er verloren. 3-0 achterstand ondertussen dus.

Davy & Bjorn geraken stilaan op elkaars spel ingespeeld en ondanks 1e set verlies bleef Bjorn Davy tactisch aansturen, zelfs bij goede punten werden toch enige kanttekeningen gemaakt (uiteraard met de beste bedoelingen). Als het goed was zeiden we het ook .... Bjorn ging af en toe ook de spacekiekes testen want die vlogen ons toch behoorlijk snel om de oren. Uiteindelijk keerden we het tij en de 2de en 3de set gingen naar ons . Yes ! 3-1.

Roel had het vandaag niet getroffen en mocht voor de 3de keer tegen Peter de baan op en voor de 3de keer werd het verlies in 2 sets. It's a dirty job but the captain took his responsibility :) Een gelijk spel kon dus nog ....Ondertussen was Bjorn als een wervelwind gestart tegen de andere veteraan Raf. 21/6. In de 2de set bood Raf meer weerwerk, maar op het einde kon Bjorn toch nog de kloof maken 21/16. Weer een goede zaak in de race naar de B1-ranking en 4-2 dus.
Jan en Davy lieten het in het enkelspel echter afweten en zo kregen we toch een zware 6-2 pandoering om de oren.

Gelukkig kon er achteraf nog gedronken worden in Café de vlinder. Wie weet ontpopt ons ploegje zich nog in de volgende matchen tot een geoliede oorlogsmachine. Bring it on bitches !

0 reacties: