NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Geen problemen voor 3G

Met de voetjes op de grond kwam maandag een Oudegem 3G op het veld die het puntenverlies tegen Drive wou compenseren. Kind van de rekening werd Shuttle Stars, de exploeg van Brenda & Petra. En of die laatste gemotiveerd waren.

Shuttle Stars waagde de oversteek zonder Lode en Dieter, waardoor de bezoekende ploeg al 2 van hun betere spelers moest missen. Ze werden vervangen door 2 nobele onbekenden. In het dubbelspel liep het allemaal van een leien dakje bij Oudegem. De damesdubbel werd vlot binnengehaald en de heren, hoewel ze pas onder stoom kwamen in de tweede set, hadden ook niet veel moeite met het binnenrijven van de wedstrijd.

In de enkels ging het zo mogelijk nog vlotter: zowel Davy als Brenda gunden de tegenstander niet meer dan 9 punten over de gehele wedstrijd. Jan leek niet zijn beste dag te hebben, maar ook hier waren weinig problemen te melden. Katrien tenslotte nam met 10 en 11 ook snel de maat van de tegenstander. De 6-0 was in een recordtijd gevestigd.

Petra en mezelf namen het op tegen een C1 dame en een C2 heer. Shuttle Stars bood dapper weerwerk, maar we waren een paar maatjes te sterk voor dit soort spel. In de tweede set was het even opletten om het niveau op peil te houden, maar met duidelijke cijfers nam Oudegem ook de 7e match in beslag.
De spannendste match werd de laatste mix. Jan en Katrien kregen het niet onder de markt tegen Kim en Evy. Met veel rechtstreekse fouten moesten ze zelfs de eerste set aan Shuttle Stars laten. Gelukkig zetten Katrien en Jan dit op wilskracht recht en na de tweede set hingen de bordjes alweer gelijk. De derde set bleef spannend tot op het einde, waar Jan en Katrien uiteindelijk een finale sprint konden zetten tot de overwinnning.

Een verdiende ruime zege waarbij vooral het klassementenverschil tussen beide ploegen goed merkbaar was. Hopelijk kunnen we een vervolg breien aan deze overwinning tegen Danlie op 13/10!

0 reacties: